Balaj și Petrescu, declarații contradictorii despre noul goalkeeper: "Vom aduce un portar foarte bun" vs "Nu aștept niciun portar"

Balaj și Petrescu, declarații contradictorii despre noul goalkeeper: "Vom aduce un portar foarte bun" vs "Nu aștept niciun portar"
| Foto: facebook.com/cfr1907

Președintele campioanei și antrenorul formației din Gruia s-au contrazis în ceea ce privește un transferul unui nou om care să apere poarta "feroviarilor".

Florin Niță și Silviu Lung Jr. sunt cei doi jucători care au fost identificați drept variante ideale pentru postul de portar al campioanei.

Președintele Cristi Balaj a admis că există negocieri cu un nou goalkeeper și situația va fi clarificată în zilele următoare.

"Rămâne de văzut, încă studiem și analizăm. Vom aduce un portar foarte bun. Avem și noi portari buni, oricare poate să apere.

Nu vreau să dau nume, nu am luat o decizie și nu e corect. Avem mai mulți portari cu care discutăm, avem și priorități și așteptăm chiar și în cursul zilei un răspuns", a declarat președintele CFR-ului.

În schimb, Dan Petrescu susține că Bălgărdean va fi numărul 1 la CFR Cluj și nu așteaptă un nou goalkeeper.

"Noul portar e Bălgrădean, am încredere în el și în Sava. Nu aștept niciun portar. Sunt foarte mulțumit de cei doi, au apărat bine în pregătiri și sper să facă un meci bun. Orice antrenor își dorește sa aibă jucători mai buni", a spus antrenorul.

În sezonul trecut, Giedrius Arlauskis, Cristi Bălgrădean, Cristiano Figueiredo, Otto Hindrich și Karlo Letica au fost portarii pe care s-au bazat "feroviarii".

Comenteaza