Banca Transilvania și Federația Română de Baschet vor continua parteneriatul început în 2016

Banca Transilvania și Federația Română de Baschet vor continua parteneriatul început în 2016
| Foto: frbaschet.ro

Atât instituția bancară, cât și forul național au anunțat continuare colaborării ce care ca scop susținerea performanței sportive.

Abonează-te pe   Poza noua 31.03.2021
Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitează pagina principală ZIUA DE CLUJ

Banca Transilvania (BT) și Federația Română de Baschet (FRB) continuă parteneriatul început în 2016, destinat susținerii performanței sportive și inspirării copiilor și tinerilor. BT va susține inclusiv în acest an activitatea și planurile FRB, echipele naționale, precum și proiectele educaționale și cele de voluntariat în baschet. Colaborarea de până acum a avut impact pozitiv pentru peste 30.000 de sportivi legitimați, începând chiar de la copiii de 7-8 ani.

"Investițiile semnificative pe care le face Banca Transilvania în sport sunt investiții în România, în performanță și în viitoarele generații. Suntem cel mai mare suporter al baschetului românesc și ne bucurăm să facem echipă, și de acum incolo, cu Federația Română de Baschet. Avem încredere că managementul FRB va contribui cu succes la dezvoltarea baschetului românesc și la performanțele superioare ale acestuia”, declară Omer Tetik, Director General Banca Transilvania.

”Baschetul este unul dintre sporturile cu grad de impact foarte mare în România, fiind practicat de mulți sportivi, dar si de amatori, începand de la vârsta de 7-8 ani. Astăzi este un moment important pentru familia baschetului românesc, pentru că putem anunța continuarea parteneriatului cu Banca Transilvania.

Suntem încântați de faptul că vom face echipă în continuare cu Banca Transilvania pentru proiectele viitoare, și mă refer aici atât la cele care vizează performanța  - de la procesele de selecție națională din segmentul juvenil, unde vom putea aduce un plus de investiție în pregătirea campionilor de mâine, până la nivelul echipelor naționale – cât și la cele care se referă la programele de voluntariat în baschet sau la programele de educație prin baschet", a precizat Carmen Tocală, Președintele Federației Române de Baschet.

De-a lungul anilor, Banca Transilvania a fost alături de sportivi în competiții și evenimente, precum FIBA EuroBasket 2017, Cupa României, All Star Game, Ghiță Mureșan Summer Camp, Campionatul Național de Baby și Mini Baschet, dar și în proiecte precum Academia de Baschet U-Banca Transilvania sau FRB TV. De asemenea, este finanțator principal al Clubului Sportiv U-BT Cluj-Napoca și al echipei U-Banca Transilvania.

Banca Transilvania este cea mai mare bancă din România și principalul finanțator al economiei. Cu o poveste începută în urmă cu aproape 30 de ani, are peste 18% cota de piață, 3,4 milioane de clienți, 3 linii de business, peste 9.000 de angajați, soluții de online banking și 500 de sedii în 180 de localități. Este singurul brand bancar românesc din Brand Finance Banking 500 (2021). Dincolo de banking, BT dorește să aibă impact pozitiv în România, atât pentru oameni, cât și pentru business și mediu.

Federația Română de Baschet organizează, conduce și dezvoltă activitatea de baschet din România, prin promovarea internă și internațională a acestui sport. Este formată din structuri sportive cu secții de baschet și asociații în județele țării și în București. Are 284 de cluburi afiliate și peste 29.000 de sportivi activi în cele aproximativ 30 de competiții interne pe care le organizează anual.

FRB a fost fondată în 1931, iar din 1932 este membru fondator al Federației Internaționale de Baschet (FIBA). Federația Română de Baschet se mândrește și cu recunoașterea în plan internațional, fiind apreciată de FIBA ca unul dintre cei mai buni organizatori ai evenimentelor de anvergură. Totodată, participă cu echipele naționale în competiții internaționale, atât la nivel olimpic și mondial, cât și european.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Comenteaza