Baschetbaliștii clujeni vor să-și continue parcursul triumfător

Baschetbaliștii clujeni vor să-și continue parcursul triumfător
U-BT va înfrunta duminică, 13 noiembrie 2016, la Sala Sporturilor Horia Demian, SCM Craiova, în cea de-a opta etapă a Ligii Naționale de baschet masculin.

Echipa lui Mihai Silvășan este pe val. "Studenții" au înregistrat trei victorii consecutive în campionat, plus alte patru în FIBA Europe Cup. Săptămâna trecută, baschetbaliștii clujeni au învins cu 95-84 Steaua CSM Eximbank, producând primul eșec al "roș-albaștrilor" din actuala stagiune. Universitatea și-a asigurat, de asemenea, calificarea în faza următoare din Europe Cup, după 99-76 cu KB Peja.

U-BT se află la conducerea clasamentului, cu 11 puncte. SCM Craiova ocupă locul opt, cu 9 puncte. Viitoarea adversară a clujenilor a obținut trei victorii și tot atâtea înfrângeri în ediția curentă a Ligii Naționale de baschet masculin. În ultimul meci, oltenii s-au impus cu 84-80 în fața celor de la CS Dinamo București.

"Ne așteaptă un nou meci în campionat și vrem să continuăm seria victoriilor. Întâlnim o echipă destul de bună și trebuie să fim concentrați atât fizic, cât și psihic, pentru a obține rezultatul pe care ni-l dorim", a spus antrenorul "studenților", Mihai Silvășan, pe u-bt.ro.

U-BT Cluj-Napoca - SCMU Craiova se va disputa duminică seara, de la ora 18:00, la Sala Sporturilor Horia Demian.

Comenteaza