Baschetbaliștii de la U-BT, pregătiți de play-off: "Vrem să fim din nou campioni, nu ne va mulțumi nimic altceva"

Baschetbaliștii de la U-BT, pregătiți de play-off: "Vrem să fim din nou campioni, nu ne va mulțumi nimic altceva"
| Foto: u-bt.basketball

Campioana României se pregătește de apărarea trofeului, iar adversarul din sferturile de finală va fi Dinamo.

Neînvinși în sezonul regulat al Ligii Naționale, baschetbaliștii de la U-BT Cluj-Napoca sunt pregătiți să continue seria victoriilor și în play-off. Deși se așteaptă la serii complicate, Mihai Silvășan are înceredere în calitățile elevilor săi.

"Urmează cea mai interesantă parte a sezonului, play-off-ul. Suntem neînvinși până acum în Liga Națională, dar nu înseamnă mare lucru dacă nu continuăm acest parcurs și nu câștigăm ultimul meci al sezonului. Vrem să fim din nou campioni, nu ne va mulțumi nimic altceva în afară de acest lucru. Băieții știu la ce club sunt, știu că nu va fi ușor.

Play-off-ul e cu totul altă poveste și se pot întâmpla multe. Cred că trebuie să avem mentalitatea corectă și să continuăm munca pe care am făcut-o de la începutul sezonului. Încercăm să jucăm baschet de calitate la fiecare meci și vom vedea la final dacă reușim să ne îndeplinim obiectivul. Ține de noroc și de starea mentală de moment.

Toată lumea ne vede favoriți, însă asta nu ne garantează trofeul. Trebuie să rămnem umili, să muncim și să fim profesioniști. Atmosfera e bună, nivelul de competitivitate la antrenamente e cel pe care mi-l doresc", a declarat Mihai Silvășan.

"Sunt nerăbdător și pregătit să ne apărăm titlul. Începem acasă, în fața celor mai buni fani. Nu ne gândim să rămânem neînvinși. Principalul obiectiv e să fim campioni, luăm fiecare meci în parte.

Bineînțeles că vrem să câștigăm fiecare meci, dar știm că va fi dificil. Dinamo va veni aici fără să aibă ceva de pierdut și vor lupta. Noi vrem să ne concentrăm pe ce avem noi de făcut și să profităm de experiența pe care o avem", a spus și căpitanul Patrick Richard.

Primul meci al seriei dintre U-BT Cluj-Napoca și Dinamo este programat miercuri, 10 aprilie, de la 19:00. 

Comenteaza