Baschetbaliștii de la U-BT, pregătiți pentru apărarea titlului: "Echipa mai pregătită și mai constantă va reuși să câștige"

Baschetbaliștii de la U-BT, pregătiți pentru apărarea titlului: "Echipa mai pregătită și mai constantă va reuși să câștige"
| Foto: facebook.com/ubtcluj

Formația clujeană se duelează cu CSM Oradea în finala Ligii Naționale, într-o serie care se va disputa în sistemul "cel mai bun din 7 meciuri".

Ultimul act al campionatului pune față în față cele mai bune echipe din baschetul masculin românesc. U-BT Cluj și CSM Oradea se întâlnesc din nou în finala Ligii Naționale, iar Mihai Silvășan a prefațat seria care ar putea aduce un nou trofeu "studenților".

"Urmează finala, momentul pentru care ne-am pregătit tot sezonul. De această dată nu avem avantajul terenului propriu, dar cu siguranță scopul nostru e acela de a câștiga finala. Nu ne va fi ușor, jucăm cu o echipă competitivă, care nu a pierdut în Liga Națională pe teren propriu.

Din experiența noastră niciun meci nu seamănă cu celălalt, iar echipa care va fi mai pregătită și mai constantă va reuși să câștige. Ne-am pregătit foarte bine, concentrarea a fost bună.

Toată lumea așteaptă să înceapă finala, ne dorim să jucăm baschet de calitate și să câștigăm. Întotdeauna finalele au o încărcătură aparte.

Pentru a câștiga un campionat ai nevoie și de alte calități, pe lângă cele baschetbalistice. Trebuie să ai și o putere mentală aparte. Avem experiență și avem dorința de a câștiga", a spus antrenorul.

"În sfârșit a venit timpul să ne luptăm pentru trofeu. Suntem pregătiți, antrenamentele au fost bune. Vom juca împotriva unei echipe bune, care a demonstrat în acest sezon. Va fi o serie lungă și cred că va fi complicat pentru ambele echipe. S

per că vom juca cel mai bun baschet de care suntem capabili. Cred că energia pe care o vom avea pe parchet poate decide această serie. Îi cunoaștem, ne cunosc, antrenorii sunt aceeași, știm totul despre ei, la fel ei despre noi", a declarat și Andrija Stipanovic.

Primul meci al finalei Ligii Naționale, dintre U-BT Cluj-Napoca și CSM Oradea se va disputa duminică, 14 mai, de la 17:00.

Comenteaza