Baschetbaliștii și fotbaliștii de la “U” au împodobit bradul alături de studenți

Baschetbaliștii și fotbaliștii de la “U” au împodobit bradul alături de studenți

Componenții celor două echipe au participat la o întâlnire cu studenții, în Campusul Hașdeu, cu ocazia sărbătorii de Moș Nicolae.

Chiar dacă baschetbaliști sunt în plin campionat, iar fotbaliștii se pregătesc de derby-ul cu Chindia Târgoviște, componenții celor două echipe au revenit alături de studenții și au împdoboit bradul, în Campusul Hașdeu pentru a marca începutul sărbătorilor de iarnă. Studenții le-au făcut o surpriză jucătorilor și au interpretat colinde.

George Florescu consideră că cel mai frumos cadou de Crăciun ar fi o victorie în derby. “Da, am intrat în spiritul sărbătorilor. Astăzi le-am promis și copiilor mei că o să împodobim bradul împreună. Începe atmosfera de sărbătoare și noi sperăm mâine să câștigăm în fața Chindiei și să sărbătorim mai frumos. Cu siguranță ar fi cel mai bun cadou, unul bine meritat după acest tur de campionat. Este o acțiune a Universității Cluj pentru Centenarul României și, bineînțeles, pentru Centenarul clubului, de anul viitor”, a declarat fostul internațional.

Poza noua 06.12.2018

Mijlocașul speră ca numirea lui Bogdan Lobonț să ofere un plus echipei, anul viitor. “Obiectivul nostru este promovarea, este un obiectiv și pentru Bogdan Lobonț, ținând cont că este la debutul său ca principal. Cu siguranță experiența lui ne va ajuta foarte mult, a lucrat cu antrenori cu nume în fotbalul mondial și sunt convins că toate cunoștiințele p care le-a acumulat vor ajuta la îndeplinirea obiectivului”, a spus Florescu.

Poza noua 06.12.2018

Americanul Jason Washburn, pivotul de la U-BT și-a amintit cum sărbătorea Crăciunul în Statele Unite. “Acasă avem o grămadă de astfel de evenimente. E totuși frumos că oamenii au venit să sărbătorească aici. Fiind mai înalt, eu puneam întotdeauna decorațiunile în vărful bradului, sunt obișnuit. Am scris și scrisori către Moș Crăciun, aveam cea mai bună lista de jucării. Tata îmi scria de obicei răspunsul Moșului, așa voi face și eu cu copiii mei. Întotdeauna aveam o minge de baschet în pozele de Crăciun”, a precizat pivotul.

Comenteaza