Bătaie între doi oameni trecuți pe la CFR Cluj: “Un golan ca el nu are ce căuta în fotbal”

Bătaie între doi oameni trecuți pe la CFR Cluj: “Un golan ca el nu are ce căuta în fotbal”
| Foto: gsp.ro

Un fost oficial al campioanei și un fost fotbalist al formației din Gruia au fost implicați într-un incident violent.

Spiritele s-au încins la FC Hermannstadt în startul noului sezon. Fostul jucător al CFR-ului, Filip Jazvic, este acuzat că l-a lovit cu pumnii pe ex-director sportiv al “feroviarilor”, Răzvan Zamfir. El i-a comunicat fotbalistului că nu mai intră în planurile echipei pentru noua stagiune, moment în care croatul ar fi reacționat violent și l-ar fi lovit.

Iuliu Mureșan, președintele FC Hermannstadt, a confirmat evenimentele. “Noi am decis că 2-3 jucători nu mai intră în vederile noastre pentru acest sezon și urma să îi anunțăm. Azi, după masa de prânz, Răzvan Zamfir l-a chemat la o discuție pe Jazvic să îi transmită că vrem rezilierea amiabilă a contractului.

A reacționat însă ca un golan și l-a lovit pe Răzvan. Nu este adevărat că Răzvan ar fi încercat să îl lovească primul. Fotbalistul a început totul, înjurându-l și lovindu-l. Un golan ca el nu are ce căuta în fotbal! El e istorie pentru Hermannstadt! Nici nu mai contează cât mai avea contract. Mergem la Institutul de Medicină Legală și vom depune plângere penală împotriva fotbalistului”, a spus Mureșan, pentru gsp.ro.

Jazvic a jucat timp de un sezon pentru CFR Cluj, în stagiunea 2014/2015. Zamfir s-a aflat pentru mai mulți ani în conducerea “feroviarilor”, iar în aprilie 2019 a semnat cu Hermannstadt, alături de Iuliu Mureșan.

Comenteaza