Bătălie la retrogradare: „Studenţii", obligaţi să ia trei puncte cu Oţelul

Bătălie la retrogradare: „Studenţii
Jucătorii Universităţii vor disputa în această după-amiază un veritabil meci de „şase puncte". Pe Cluj Arena vine o contracandidată la evitarea retrogradării, fosta campioană Oţelul Galaţi, formaţie clasată acum pe locul 15 în Liga I, primul ce duce în eşalonul secund. O victorie poate aduce liniştea la „U", în timp ce eşecul îi poate duce pe „studenţi" sub linia roşie. Meciul începe la ora 19:00.
">

Antrenorul Marius Popescu va da o nouă bătălie extrem de importantă în lupta pentru evitarea retrogradării. Înfrângerea cu FC Vaslui, venită în urma unui joc bun, coroborată cu seria de rezultate surprinzătoare din etapa trecută, a adus Universitatea într-o situaţie extrem de delicată. „Studenţii" sunt acum pe locul 12, cu 14 puncte, la egalitate cu alte două formaţii, dar la numai două puncte de primul loc ce duce în „B", ocupat tocmai de Oţelul. „Trebuie să uităm din nou de probleme, să ne concentrăm pe acest meci şi să strângem rândurile. Într-adevăr, ne aşteaptă un meci de şase puncte, dar pe care îl putem câştiga. E o partidă foarte importantă şi avem mare nevoie de sprijinul fanilor", a spus Marius Popescu. Acesta nu-l va putea folosi, foarte probabil, pe Christou Paraskevas, accidentat în meciul naţionalei Ciprului contra Sloveniei.

Astfel, „Papi" ar putea alinia următoarea formulă: Balauru - Ciupe, Erico, Szilagyi, Lupu - Gheorghe, Pătraşcu - Paulinho, Dinu, Dos Santos (foto) - Cleiton. Partida de pe Cluj Arena va începe la ora 19:00, urmând să fie transmisă în direct de Digisport şi în format live-text pe ziuadecj.ro. Preţul unui bilet la jocul de azi variază între 10 lei la peluză şi 180 de lei la zona VIP.

 

Comenteaza