Bayern îi prelungeşte contractul lui Van Gaal până în 2012 şi vrea să se detaşeze în fruntea grupei

Bayern îi prelungeşte contractul lui Van Gaal până în 2012 şi vrea să se detaşeze în fruntea grupei
Conducerea clubului de fotbal german Bayern Munchen, adversar al CFR-ului în grupa E a Ligii Campionilor, a anunţat pe site-ul oficial că îi va prelungi contractul antrenorului Louis Van Gaal (foto) până în iunie 2012.
În acelaşi timp staff-ul şi jucătorii lui Bayern spreă că echipa va obţine o victoirie în meciul pe acre îl va disputa astăzi seară cu FC Basel, pentru a lua o opţiune seriaosă pentru calificare.

"E extraordinar când ai un parcurs lung în Liga Campionilor, cum am reuşit anul trecut. Dacă reuşim să câştigăm cu Basel şi să pornim cu şase puncte după două meciuri, acestea vor fi şase puncte de aur", a punctat fundaşul echipei Bayern Munchen, Philipp Lahm.

Învinsă de FC Mainz acasă cu 2-1, în cel mai recent meci din Bundesliga, Bayern urmăreşte în meciul de deseară şi o victori3e de moral, care a poate relansa şi în lupta din Bundesliga.

"Sper să facem un pas înainte mâine, nu numai în Liga Campionilor, dar şi în ceea ce priveşte Bundesliga. (...) Dacă vom câştiga şi o vom face frumos, poate fi un punct de cotitură", a precizat Louis Van Gaal, citat de site-ul oficial al echipei bavareze.

Meciul dintre FC Basel şi Bayern Munchen se va disputa astăzi seară de la ora 21.45, simultan cu meciul dintre AS Roma şi CFR Cluj, în cadrul gruepei E ea Ligii Campionilor.

În primele meciuri din grupă Bayern a învins AS Roma cu 2-0, iar CFR Cluj a câştigat cu 2-1 meciul cu FC Basel.

În eventualitatea unui rezultat egal în meciul de deseară AS Roma - CFR Cluj, corborat cu o victorie a germanilor cu FC Basel, echipa bavareză s-ar distanţa în fruntea grupei.

Comenteaza