Becali, despre transferul lui Chipciu la FCSB: "Am zis că îl vreau... Gratis"

Becali, despre transferul lui Chipciu la FCSB: "Am zis că îl vreau... Gratis"
| Foto: colaj - Facebook "U" Cluj 1919 / gsp.ro

Patronul FCSB-ului, Gigi Becali, a declarat clar şi  răspicat că îl vrea pe căpitanul Universităţii Cluj, Alex Chipciu, în echipa sa.

Aflat pe lista FCSB-ului, Alexandru Chipciu, căpitanul Universității Cluj, mai are însă un an de contract cu echipa antrenată de Ioan Ovidiu Sabău. În caz că îşi face bagajele şi pleacă la campioana României, FCSB, Chipciu ar trebui să îşi rezolve situaţia contractuală şi respectiv financiară cu cei de la Universitatea Cluj.  

„Chipciu cred că vine, nu știu… El trebuie să-și rezolve problemele lui, să renunțe la bani, nu știu ce mai are el pe acolo și vine. Eu cred că vine. Nu știu eu ce contract are Chipciu. Am zis că da, îl vreau, am nevoie de experiența lui", a transmis Gigi Becali, când a fost întrebat la FANATIK SUPERLIGA despre ultimele transferuri ale FCSB. 

Becali ar vrea să îl ia pe Chipciu gratis de la "U" Cluj. „Lui Chipciu dacă îi dau drumul să plece gratis, îl luăm. Nu pot da bani pe jucători de 34-35 de ani. A zis că încearcă, că are o relație bună cu clubul și că încearcă", a afirmat Becali la emisiunea „Fotbal Club”, de la DigiSport, citat de gsp.ro

Ioan Ovidiu Sabău a spus despre Alex Chipciu că va depinde de el dacă vrea sau nu să plece de la club. "Depinde de ei )n.red. - Alex Chipciu şi Dan Nistor) dacă vor să plece. Ei vor decide, eu mi-aș dori să rămână", a explicat recent antrenorul Universităţii Cluj. 

Comenteaza