Becali, lăudat pentru un transfer de la Cluj

Becali, lăudat pentru un transfer de la Cluj

Președintele clubului Sepsi Sfântu Gheorghe îl apreciază pe finanțatorul FCSB, George Becali, pentru transferarea unui jucător de la Școala Sportivă Ardealul Cluj.

Președintele Sepsi, Cornel Șfaițer este cunoscut pentru apetitul său pentru transferurile de tineri jucători, iar achiziționarea lui Christian Tand de la Ardealul Cluj de către Gigi Becali l-a uimit, conform Prosport.

Oficialul l-a lăudat pe finanțatorul FCSB pentru decizia sa și spune că și-ar fi dorit foarte mult să îl aducă la Sepsi pe Tand, însă nu a fost posibil.

Șfaițer a decis ca jucătorii și staff-ul medical al Sepsi să poată merge la familiile lor după ce perioada de antrenamente, desfășurată în regim de cantonament, se va sfârși.

„Sunt niște costuri suplimentare, e adevărat, dar nu cred că e ceva major pentru un club din Liga 1. Noi avem un buget destul de echilibrat, sponsorii nu au putut să plătească contractele în perioada asta, toate cluburile au luat măsuri pentru a avea o stabilitate în buget”, a declarat Șfaițer.

Comenteaza