Becali: ”Nu te poți bate la titlu cu CFR, care se chinuie cu Mediașul”

Becali: ”Nu te poți bate la titlu cu CFR, care se chinuie cu Mediașul”
Gigi Becali nu crede că CFR Cluj mai poate fi o contracandidată la titlu pentru FCSB. Patronul steliștilor a dezvăluit, în schimb, de cine se teme.

Finanțatorul vicecampioanei României o vede pe CS Universitatea Craiova drept "cel mai periculos adversar", deși FCSB a învins-o cu 5-2 în ultima rundă.

"Cred că ei vor fi pe locul 2. Nu ai cum să te bați (la titlu - n. red.) cu o echipă (se referă la CFR - n. red.) care se chinuie acasă cu Gaz Metan. Cred că vom avea 7-8 puncte avans la finalul sezonului regulat, iar după 3-4 meciuri în play-off o să fim campioni", a declarat Becali, pe Digisport.

CFR Cluj a fost liderul campionatului până în ultima etapă, când a remizat acasă cu Gaz Metan Mediaș (0-0). Acest ultim rezultat a atras și antipatia fanilor din Gruia față de Dan Petrescu, o parte strigând "Demisia" la finalul confruntării cu "gaziștii". Ultima victorie a "feroviarilor" datează din 1 octombrie, când s-a impus cu 2-0 în fața lui Juventus București.

Ardelenii ocupă locul secund în Liga 1, cu 34 puncte. Lider este FCSB, cu 35 puncte. Craiova se clasează pe 3, cu 32 puncte.

Comenteaza