Belodedici: Champions League e mai puternică acum; nu cred că o echipă din Est va mai câştiga trofeul în curând

Belodedici: Champions League e mai puternică acum; nu cred că o echipă din Est va mai câştiga trofeul în curând
Fostul internaţional român Miodrag Belodedici, câştigător al Ligii Campionilor la fotbal consideră că în prezent competiţia este mai puternică în prezent, unei echipe din Estul Europei fiindu-i aproape imposibil să-şi mai adjudece trofeul.

"Competiţia e mai puternică. Pe vremea când am câştigat eu, erau permişi doar trei jucători străini. Acum practic numărul e nelimitat. Totodată acum participă şi echipele de pe locurile 2, 3. Ori o echipă poate să ia campionatul dar să nu fie neapărat cea mai bună", a precizat pentru ZIUA de CLUJ Miodrag Belodedici.

Belodedici nu vede o echipă din estul Europei câştigând în prezent trofeul: "Cum să câştigi? Dacă nu dai de Chelsea, dai de Bayern, dacă nu dai de Bayern, dai de Borussia, nu întâlneşti Milan, dai de Juventus", a explicat fotbalistul.

Miodrag Belodedici a câştigat de două ori trofeul Ligii Campionilor, respectiv Cupa Campionilor Europeni, în 1986, cu Steaua Bucureşti şi în 1991, cu Steaua Roşie Belgrad.

Fostul internaţional este în acest an ambasadorul trofeului Ligii Campionilor în România. Trofeul UEFA Champions League a ajuns astăzi şi la Cluj-Napoca, în cadrul turneului ce se desfăşoară în intervalul septembrie - octombrie în mai multe ţări din centrul şi sud-estul Europei.

Comenteaza