Biletele la derbyul CFR Cluj împotriva rivalei FCSB, pe terminate

Biletele la derbyul CFR Cluj împotriva rivalei FCSB, pe terminate
| Foto: Facebook CFR Cluj

Vânzarea de bilete online aproape a epuizat numărul de bilete puse în vânzare de campioana CFR Cluj pentru meciul pe care îl va juca la Cluj-Napoca, pe stadionul Dr. Constantin Rădulescu din Gruia, împotriva rivalilor de la FCSB.  

"Mâine (marţi n.red.) deschidem casele de bilete pentru meciul cu FCSB! Ne vedem pe stadion!", a anunţat Clubul CFR Cluj pe pagina oficială de Facebook. 

PROGRAMUL CASELOR DE LA PELUZA 1:
MARȚI - VINERI 12:00 - 17:00

Prețul biletelor:
Tribuna 1 – 40 lei
Tribuna 2 – 35 lei
Peluză – 20 lei

Microbiştii le transmit celor care vor să meargă la casieriile din Gruia pentru bilete să nu îşi facă speranțe prea mari deoarece din cauza online-ului biletele la meci sunt aproape epuizate. "Dacă mai sunt 70 de locuri în tot stadionul îi mult și alea împrăștiate", le transmite un clujean celor ce doresc să fie pe stadion la partida CFR - FCSB.

Unii iubitori de fotbal au taxat campioana deoarece, indiferent de vârstă, pentru copii trebuie plătit un bilet întreg. "Mi se pare urât!!! Da' cu cine jucați... cu Real sau cu Barcelona? Rușine să vă fie!!!!"

Derby-ul CFR Cluj - FCSB din Liga 1 play-off, Etapa a 5-a se va juca duminică, 17 aprilie, de la ora 20:30 pe stadionul gazdelor din Cluj-Napoca,  Dr. Constantin Rădulescu. 

După victoria obţinută luni seara împotriva celor de la FC Voluntari, FCSB s-a apropiat la o distanţă de 5 puncte de campioana CFR Cluj. CFR are în prezent 45 de puncte, iar FCSB 40 în clasamentul Ligii 1. 

Comenteaza