Billel Omrani a dezvăluit secretul formei sale din actualul sezon: “Am făcut-o și ca să fiu pe placul lui Petrescu”

Billel Omrani a dezvăluit secretul formei sale din actualul sezon: “Am făcut-o și ca să fiu pe placul lui Petrescu”
| Foto: facebook.com/cfr1907

Atacantul francez a povestit care a fost momentul în care a devenit unul dintre cei mai importanți jucători ai campioanei în parcursul european.

Deși era un jucător bun al CFR-ului, Omrani a explodat cu adevărat doar în actuala stagiune. Sub comanda lui Dan Petrescu, francezul a marcat pe bandă rulantă și a fost decisiv în multe momente. Atacantul în vârstă de 26 de ani a înscris 13 goluri în toate competițiile și a recunoscut că secretul formei sale i se datorează tehnicianului campioanei.

“E adevărat că nu prea-i plăcea lui Dan Petrescu lookul meu, cu cercei, cu tatuaje, cu păr vopsit. Dar ăsta sunt eu, era stilul meu! Nu mi-am tuns părul pentru antrenor, doar am vrut o schimbare. Oricum, nu era în regulă, am realizat că sunt un model pentru mulți copii, am și eu copii, trebuie să fiu un exemplu. Bine, recunosc, am făcut-o și ca să fiu pe placul lui Petrescu! Ha, ha, ha! Serios, am renunțat să-mi mai vopsesc părul și în următorul meci am marcat.

Mister mi-a făcut imediat semn de la bancă: «Vezi? Fără păr vopsit ai dat gol!». A și comentat despre asta după meci la TV. Nu m-a deranjat că a pomenit de coafura mea, am râs în vestiar pe tema asta. Mie, în general, îmi place să fiu diferit, de aceea apelam la vopsea și la cercei. Am făcut efort să fiu mai echilibrat și știu că Petrescu a apreciat asta.

El decide cine joacă, în funcție de randamentul din antrenamente, dar ține cont și de randamentul de pe teren, și de comportament, și de atitudine. Petrescu e un tip care observă tot și vrea să vadă că dai totul în antrenament, acesta e criteriul lui numărul unu”, a declarat Omrani pentru GSP.

Comenteaza