Critici dure la adresa lui Omrani după remiza cu Chindia. Petrescu începe să îi facă bagajele

Critici dure la adresa lui Omrani după remiza cu Chindia. Petrescu începe să îi facă bagajele

La finalul partidei din jucate cu Chindia pe teren propriu, pe stadionul din Gruia, antrenorul Dan Petrescu l-a criticat dur pe Billel Omrani și a contestat arbitrajul.

Antrenorul campioanei a transmis că Omrani a avut prestații sub așteptări tot anul, iar șansele ca francezul să plece în următoarea perioadă au crescut semnificativ. ”M-a deranjat cum s-a jucat prima repriză. Mă așteptam ca jucătorii să intre și să arate altceva.

De obicei, când odihnești jucătorii, îți pare rău, dar m-am gândit că va fi greu pentru ei să joace. Avem nevoie de jucători. Cei de la Chindia puteau pleca cu trei puncte, nu cred că era meritat dacă am fi câștigat noi.

Păun a adus un plus, Omrani nu a adus tot anul plusul pe care îl așteptăm. Cred că a venit timpul să-și găsească altceva, Omrani aici nu își mai găsește ritmul, nu mi-a plăcut deloc”, a declarat Dan Petrescu, după meci.

De asemenea, tehnicianul campioanei a recunoscut că este complet nemulțumit de arbitraj: ”M-a deranjat tot la arbitraj. În Europa suntem respectați, suntem arbitrați normal. În prima repriză nu a acordat niciun minut de prelungire, chiar dacă cei de la Chindia au stat numai pe jos”.

După remiza cu Chindia, pentru CFR Cluj urmează meciul împotriva campioanei Finlandei, KuPS, în play-off-ul Europa League, scrie Digi Sport.

Comenteaza