Omrani încă nu şi-a găsit echipă după despărțirea de CFR Cluj. Atacantul, în TOP 3 marcatori din istoria clubului din Gruia

Omrani încă nu şi-a găsit echipă după despărțirea de CFR Cluj. Atacantul, în TOP 3 marcatori din istoria clubului din Gruia
| Foto: CFR Cluj Facebook

Fostul atacant de la CFR Cluj, Billel Omrani, nu și-a mai dorit prelungirea contractului cu campioana României, dar nici nu şi-a găsit încă echipă unde să joace. 

A fost dorit de FCSB în această vară, dar deocamdată francezul este liber de contract. Antrenorul Dan Petrescu a spus că nu înțelege ce planuri are fostul său elev, deși știa că acesta a primit mai multe oferte în ultima perioadă.

"Omrani cred că e în vacanţă în Franţa. Mi-a dat mesaj după meci: ‘Felicitări, tati!’ Nu cred că mai are de gând să vină înapoi, nici nu ştiu ce vrea. Sunt surprins că nu şi-a găsit echipă. Eram sigur că va găsi o echipă. Am înţeles că avut foarte multe oferte. Şi când am fost eu în China l-am chemat.

A zis, hai că semnăm, şi când trebuia să semnăm, nu a mai venit. Şi a pierdut trei milioane de euro băiatul. El este mai dificil aşa, dar are un suflet mare. Eu mereu m-am înţeles cu el, chiar dacă au mai fost probleme. A rămas un jucător pe care l-am iubit în cariera mea. Dacă vă arăt mesajele pe care mi le-a dat, înţelegeţi ce am fost şi eu pentru el. Acum trebuie să se ajute el, nu mai pot să îl ajut eu", a spus Dan Petrescu, la conferința de presă de dinaintea meciului cu Farul Constanţa.

Billel Omrani (29 de ani) a plecat în această vară de la CFR Cluj, după șase ani în care atacantul francez a jucat în echipa "feroviară". Fotbalistul de 29 de ani a venit în Gruia în septembrie 2016, perioadă în care a marcat nu mai puțin de 47 de goluri în 208 meciuri pentru echipa ardeleană și a intrat în top 3 marcatori din istoria clubului.

“Sunt extrem de recunoscător pentru toți acești ani petrecuți la CFR. A fost o experiență extraordinară pentru mine. Tot ceea ce am trăit împreună cu colegii, antrenorii, conducerea, suporterii, sunt amintiri pe care o să le port cu mine mereu. Am crescut ca om, dar și ca jucător și pentru asta vă mulțumesc mult tuturor. Vă țin pumnii pe mai departe și sper să ne revedem într-o zi! Cluj, o să îmi lipești!”, a fost mesajul lui Omrani pentru suporterii CFR-iști la plecarea de la finele lunii iunie, din Cluj-Napoca. 

Comenteaza