Billel Omrani se gândește la plecarea din Gruia: ” O să dau totul până la finalul campionatului și după aceea o să vedem ce se întâmplă”

Billel Omrani se gândește la plecarea din Gruia: ” O să dau totul până la finalul campionatului și după aceea o să vedem ce se întâmplă”
| Foto: facebook.com/cfr1907

Atacantul care trece prin cea mai bună perioada a carierei sale a recunoscut că e cu gândul la un transfer într-un campionat mai puternic.

Sosit în 2016 la CFR Cluj, Billel Omrani traversează cea mai bună perioadă din cariera sa. Atacantul a impresionat în cupele europene în actuala stagiune și a atras atenția mai multor cluburi din străinătate. Primii care l-au dorit pe francez au fost scoțienii de la Celtic, însă “feroviarii” au refuxat și oferte din Premier League pentru Omrani.

Atacantul a recunoscut că se gândește la un transfer. “Am avut nevoie doar de puțin timp pentru a-mi arăta abilitățile, iar acum pot să spun că mă descurc destul de bine la CFR Cluj. Marchez, dau pase de gol și mă simt foarte bine aici. O să dau totul până la finalul campionatului și după aceea o să vedem ce se întâmplă”, a spus Omrani ]n presa din țara natală.

Francezul a evoluat în 38 de partide în toate competițiile în actuala stagiune, a reușit să înscrie de 13 ori și a oferit patru pase decisive.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK

loading...
Loading...
Comenteaza