Bîrligea, recunoscător față de clubul din Gruia: "M-a ajutat mult CFR-ul, am avut șansa de a crește"

Bîrligea, recunoscător față de clubul din Gruia: "M-a ajutat mult CFR-ul, am avut șansa de a crește"
| Foto: facebook.com/cfr1907

Atacantul în vârstă de 23 de ani reprezinta una dintre revelațiile din lotul "feroviarilor" și pare să devină piesă de bază în sistemul propus de Mandorlini.

Crescut de Palermo, Daniel Bîrligea a mai evoluat doar pentru Teramo, în Serie C, înainte să ajungă în Gruia, în ianuarie 2022. Sub comanda lui Dan Petrescu a evoluat în mare parte datorită regulii U21, însă în noul sezon a devenit un om important.

Andrea Mandorlini l-a titluarizat de fiecare dată, iar atacantul recunoaște că încredere antrenorului a contribuit la evoluțiile sale bune. Mai mult, Bîrligea e cu gândul și la o posibilă convocare la echipa națională.

"Cred că va fi un meci greu, cu siguranță vor să câștige. Noi vrem că continuăm rezultatele pozitive, să aducem puncte și să urcăm în clasament. Jucăm bine, eu mă simt bine. Antrenorul, colegii, staff-ul îmi dau încredere. Sper să fie totul pozitiv în continuare.

Poate o convocare va veni acum, poate în viitor, eu trebuie să fiu mereu pregătit pentru când voi avea șansa să demonstrez ceea ce pot. Revenirea în România mi-a dat o șansă mare de mă pune în valoare. M-a ajutat mult CFR-ul, am avut șansa de a crește, atât ca om, cât și ca jucător", a declarat atacantul.

În actualul sezon, Daniel Bîrligea a marcat de două ori și a oferit două pase decisive în 8 apariții. Per total, fostul internațional de tineret a înscris de 12 ori în 52 de apariții pentru CFR Cluj.

Comenteaza