Video Boc a îngropat securea războiului cu Neagoe, dar nu îl vrea la "U" Cluj: "Îi urez succes, sunt convins că va găsi o soluție"

Boc a îngropat securea războiului cu Neagoe, dar nu îl vrea la "U" Cluj: "Îi urez succes, sunt convins că va găsi o soluție"
| Foto: ZIUA de Cluj

Primarul a demontat ideea unei posibile reveniri a tehnicianului demis recent de la CS U Craiova.

La final de 2022, Eugen Neagoe a decis să rupă unilateral contractul cu Universitatea Cluj pentru a reveni la echipa sa de suflet. Decizia antrenorului l-a înfuriat pe Emil Boc, care a deschis un conflict public cu antrenorul.

În ultimele luni, primarul a revenit la sentimente mai bune, dar a exclus posibilitatea unei reveniri a lui Eugen Neagoe pe banca tehnică a Universității Cluj.

"Domnul Neagoe este până la urmă un om respectabil din fotbalul românesc. Am avut un conflict, am spus ce am avut de spus, l-am închis, punct.

Domnia sa nu are nicio relație contractuală sau de dialog în acest moment cu Universitatea. Îi urez succes, sunt convins că va găsi o soluție, are valoare. Universitatea are antrenor și merge mai departe", a spus Boc la ZIUA Live.

Emil Boc, mesaj de susținere pentru Toni Petrea

În ciuda startului modest de campionat, edilul are în continuare încredere în actualul antrenor al "studenților", dar și în jucătorii echipei clujene. Boc e convins că rezultatele se vor îmbunătăți curând.

"Clubul are antrenor, avem lucruri de făcut. După vreme rea vine și vreme bună. Am încredere în băieți, echipa are capacitatea de a se regenera, cu Toni Petrea la timonă", a declarat primarul.

Comenteaza