Foto Boc, la plimbare cu canoea pe Lacul Gheorgheni

Un proiect inedit se desfășoară în această perioadă pe lacul Gheorgheni din municipiul Cluj-Napoca. Cu aceasta ocazie, luni, edilul Emil Boc a facut o plimbare cu canoea.

Abonează-te pe   Poza noua 31.03.2021
Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitează pagina principală ZIUA DE CLUJ

Pe principiul „nimeni nu este uitat, nimeni nu este abandonat” zeci de tineri cu condiții sociale, deficiențe de vedere sau dizabilități locomotorii sunt introduși de instructorii profesioniști ai Asociației Caiac Smile în tainele caiacului și altor sporturi.

Primăria Cluj-Napoca sprijină proiectele menite să crească nivelul accesibilității în oraș persoanelor de toate vârstele, în domenii precum: cultură, sport, transport și acces la servicii publice. În cadrul proiectului „Caiacul, o cultură sportivă inovativă pentru tineret” tinerii au oportunitatea de a practica patru sporturi săptămânal:

- caiac (în fiecare zi de luni, între orele 11:00 și 15:00, pe Lacul Gheorgheni, din Iulius Parc),

- baschet (în fiecare zi de miercuri, între orele 9:00 și 11:00, la Baza Sportivă Gheorgheni, în parteneriat cu Fundația Special Olympics România),

- tenis de masă în parteneriat cu Clubul Sportiv Lamont,

- tenis de câmp (în fiecare zi de sâmbăta, între orele 12:00 și 14:00, la Winners
Sports Club).

Proiectul este desfășurat cu sprijinul Primăriei şi Consiliului local Cluj-Napoca în parteneriat cu DGASPC și RADP Cluj-Napoca.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Comenteaza