Boc se laudă că numele Primăriei nu apare pe tricourile Universității Cluj: „Noi nu ajutăm ostentativ”

Boc se laudă că numele Primăriei nu apare pe tricourile Universității Cluj: „Noi nu ajutăm ostentativ”
| Foto: Facebook.com/FCUCluj

Primarul municipiului Cluj-Napoca a ținut să precizeze că numele primăriei nu apare pe ehipamentul de joc al celor de la „U” Cluj, chiar dacă este sponsorul principal.

Emil Boc susține că a preferat acest lucru pentru ca cei de la „U” să atragă bani de la alți sponsori prin promovarea acestora pe tricourile de joc. „Studenții” au pornit perfect noul sezon al Ligii a 2-a, cu o victorie împtotriva Politehnicii Timișoara, scor 3-0.

„Orice drum începe cu primul pas, și primul pas este bun. Îi felicit pe cei de la „U” pentru că au început bine și cu încredere. Ei știu bine că au tot sprijinul. Tocmai le-am aprobat contribuția financiară de la Consiliul Local și ne-am făcut din nou datoria.

Și vedeți că Primăria nu are nicio siglă pe tricouri, deși este sponsorul principal. I-am lăsat să își aducă bani de la alți sponsori, să nu ne punem noi acolo că Primăria Cluj-Napoca este sponsorul principal. Nu. Dacă vă uitați, pe tricouri nu există Primăria. În timp ce vă uitați la toate echipele din țară care sunt finanțare de primărie, cel mai mare sponsor este primăria nu știu care.

Noi nu facem asta ostentativ, suntem la firul ierbii și ajutăm din spate. Am zis ok, folosiți partea asta de publicitate și tot ce înseamnă ca să atrageți fonduri și venituri suplimentare la echipă. Nu ținem noi să fim pe tricouri”, a declarat edilul Clujului, la un post de radio local.

Boc a mai adăugat că, într-adevăr vin sponsori, și îi incurajează pe toți să susțină Universitatea Cluj pentru că este un proiect „curat, crescut sănătos, transparent”, fiind un brand al acestui oraș „extraordinar”.

Comenteaza