Boc speră la un duel pașnic între "U" și CFR: "Trebuie să dăm dovadă că suntem capabili să gestionăm un derby"

Boc speră la un duel pașnic între "U" și CFR: "Trebuie să dăm dovadă că suntem capabili să gestionăm un derby"

Primarul a vorbit din nou despre întâlnirea care va avea loc peste o lună și a făcut apel la fair-play din partea suporterilor ambelor echipe.

După ce dorința "feroviarilor" de a juca pe Cluj Arena a reaprins spiritele în oraș, Emil Boc face apel la calm și speră că nu vor exista evenimente violente între fanii celor două rivale din oraș. Mai mult, primarul susține că partida directă dintre "U" și CFR trebuie să ofere un exemplu de fair-play.

"Eu am salutat decizia clubului CFR de a retrage cererea și de a continua dialogul. În comunitatea noastră avem nevoie de punți de legătură, avem nevoie de lucruri care să ne unească. Nu trebuie să forțăm lucrurile când nu este pregătit terenul, căci am putea avea efecte contrare.

Sunt convins că meciul "U" - CFR va fi un model de susținere, prin fair-play, al echipelor noastre favorite. Toți suntem clujeni și orice fac unul sau altul se pune pe imaginea orașului. Trebuie să dăm dovadă că suntem capabili să gestionăm un derby de tradiție, de forță, de spectacol. Trebuie să fie o sărbătoare a comunității noastre.

Cei care au tangență cu violența să își dezvolte capacitățile în alte părți Sportul și violența nu merg mână în mână", a spus Emil Boc la ZIUA Live.

Comenteaza