Video Bogdan Barbu, recomandări pentru fanii Universității Cluj: ”Putem urmări filmele pentru care nu am avut timp sau putem citi cărțile preferate”

Bogdan Barbu, recomandări pentru fanii Universității Cluj: ”Putem urmări filmele pentru care nu am avut timp sau putem citi cărțile preferate”
| Foto: Cristian Cosma/fcuniversitateacluj.ro

Fotbalistul ”Șepcilor roșii” a transmis un mesaj suporterilor, pe care îi încurajează să rămână în casă, dar le oferă și recomandări de filme și cărți.

Fotbalul românesc a luat o pauză forțată din cauza pandemiei de coronavirus. Suspendarea activităților sportive a afectat atât sportivii, cât și suporterii. În perioada în care oamenilor le este recomandat să rămână în casă pentru a se proteja de virusul COVID-19, Bogdan Barbu a ținut să le transmită un mesaj fanilor. Mijlocașul Universității Cluj a îndemnat la calm și chiar a oferit recomandări de filme și seriale.

“Este important ca în aceste momente să ne păstrăm calmul și să nu uităm că sănătatea este primordială. Spre binele familiilor noastre și a tuturor celor din jur este important să stăm în casă. Haideți să privim și partea plină a paharului. Gândiți-vă că putem urmări filmele pentru care până acum nu am avut timp sau putem citi cărțile preferate. Eu vă recomand cu drag serialul Lunetistul sau filmul Antrenorul Carter, iar de citit, orice biografie a unui sportiv, cum ar fi Andre Agassi, care este și preferata mea”, e mesajul transmis de Bogdan Barbu.

Comenteaza