Bogdan Lobonț, după eșecul cu Ripensia: “Înfrângerea doare, dar mai sunt șase partide de disputat și le vom lua pe fiecare în parte”

Bogdan Lobonț, după eșecul cu Ripensia: “Înfrângerea doare, dar mai sunt șase partide de disputat și le vom lua pe fiecare în parte”
| Foto: Cristi Cosma/fcuniversitateacluj.ro

Antrenorul “Șepcilor roșii” a încercat să transmit un mesaj pozitiv, după ce formația sa a fost învinsă de timișoreni, la ultima fază a jocului.

După trei victorii consecutive, clujenii au pierdut din nou pe propriul teren, după un meci cu multe greșeli ale jucătorilor Universității. “Studenților” le-a lipsit luciditatea în ofensivă și nici apărarea nu i-a putut salva. După ce au ratat mai multe ocazii clare de a marca, oaspeții au dat lovitura la chiar ultima fază a jocului și au obținut cele trei puncte pe Cluj Arena.

La finalul partidei, Bogdan Lobonț a încercat să își încurajeze elevii. “Înfrângerea doare. Luăm ceea ce a funcționat în meciul de azi. Mare parte din partidă am avut jocul sub control. Într-adevăr am făcut greșeli individuale și am fost taxați. Cine greșește mai puțin câștigă. Ne vom limpezi mintea și rămânem cu ceea ce a fost bun în meci, băieții și-au creat șanse de a marca. Avem tot timpul pentru a pregăti meciul de la Timișoara. Mai sunt șase partide de disputat și le vom lua pe fiecare în parte. După, vom trage linie și vom vedea unde suntem.

Încă suntem în lupta pentru promovare. E normal să existe contestatari. Noi suntem în continuare pe locul trei. Cine spune că nu se poate ajunge în prima ligă de la baraj? Cine contestă nu crede că “U” Cluj poate reuși promovarea. Pe noi nu ne sperie barajul, eu știu ce calități au jucătorii mei. Astăzi noi am făcut trei greșeli care ne-au costat. Sunt convins că vom învăța din aceste greșeli și sunt convins că le putem folosi în favoarea noastră”, a declarat antrenorul.

Următorul meci al Universității Cluj va fi tot împotriva unei echipe din Timișoara, dar de această dată, clujenii vor întâlni Politehnica.

Comenteaza