Lobonț: “Sunt convins că vom juca și ceea ce îmi doresc eu”

Lobonț: “Sunt convins că vom juca și ceea ce îmi doresc eu”
| Foto: Cristi Cosma/fcuniversitateacluj.ro

Antrenorul și-a lăudat elevii la finalul partidei și este sigur că jucătorii știu ce au de făcut pentru a-și îmbunătăți performanțele.

Deși au întâlnit o echipă măcinată de probleme interne, clujenii au reușit doar o remiză, care a încheiat seria de cinci victorii consecutive a fostului internațional. Într-o partidă marcată de greșelile centralului Buși, jocul ”studenților” nu a convins, dar Bogdan Lobonț este optimist în legătură cu viitorul formației sale.

Tehnicianul Universității Cluj a avut doar cuvinte de laudă pentru elevii săi, la finalul meciului. “Noi tot timpul ne gândim la partea negativă. Am câștigat un punct. Băieții au făcut o partidă extraordinară în 10 oameni, au demonstrat personalitate. Acesta e drumul pe care trebuie să mergem. Știm ceea ce trebui să îmbunătățim și creștem.

Știm că sunt partide dificile, împotriva uner adversari care îți doresc victoria, de asta este fotbalul frumos. Lucrăm în fiecare zi, suntem cu toții conștienți că trebuie să ne îmbunătățim la toate capitolele, doar așa putem crește. Sunt convins că vom juca și ceea ce îmi doresc eu. În fiecare zi muncim ca să dăm din ce în ce mai mult. Acesta este drumul pe care mergem”, a declarat antrenorul.

Lobonț a refuzat să comenteze deciziile arbitrului. “Sunt și ei oameni ca și noi, toți facem greșeli. Atenția noastră trebuie să se îndrepte înspre alte lucruri”, a precizat tehnicianul. Universitatea Cluj a acumulat 57 de puncte și se clasează pe locul trei în liga secundă. Pentru “Șepcile roșii” urmează derby-ul cu Petrolul.

Comenteaza