Bogdan Lobonț, înaintea partidei cu CS Mioveni: “Pentru a atinge un obiectiv contează ceea ce faci zi de zi, pe teren, dar și în afara lui”

Bogdan Lobonț, înaintea partidei cu CS Mioveni: “Pentru a atinge un obiectiv contează ceea ce faci zi de zi, pe teren, dar și în afara lui”
| Foto: Cristi Cosma/fcuniversitateacluj.ro

Antrenorul “Șepcilor roșii” este precaut înaintea partidei cu piteștenii și consideră că toate echipele care vin pe Cluj Arena dau totul împotriva elevilor săi.

După două meciuri fără victorie, Universitatea Cluj se întoarce pe propriul teren cu speranța unei victorii. “Studenții” vor da peste CS Mioveni, un adversar fără un obiectiv anume, dar o echipă care poate pune probleme serioase. Bogdan Lobonț a încercat să își motiveze elevii, înaintea duelului de sâmbătă și crede că orice echipă vine pe terenul clujenilor joacă la cel mai înalt nivel. În plus, “stundenții” nu se vor putea baza pe mai mulți jucători importanți, precum Goga, Abrudan, Berci și Hațiegan.

Antrenorul “Șepcilor roșii” a prefațat partida cu piteștenii. “Ne așteaptă o altă partidă importantă. De asta e frumos fotbalul, după un rezultat negativ ai imediat posibilitatea să întorci totul în favoarea ta. Într-adevăr venim după o înfrângere la Ploiești, dar să nu uităm că înainte am avut 19 rezultate pozitive, pe care le-au obținut băieții și staff-ul ce a fost înaintea mea. Mai devreme sau mai târziu, înfrângerea trebuia să vină. A venit acum, s-a încheiat un ciclu, începe altul.

Trebuie să privim realist, mai sunt 11 meciuri de jucat, din care vrem să obținem maximum. Probleme sunt cu toate echipele, orice echipă care vine și joacă aici se auto depășește, mai ales când joacă pe Cluj Arena, un stadion de nivel european. Când jucăm în deplasare, calitatea suprafeței de joc nu este ca aici, dar noi încercăm să ne adaptăm”, a declarat fostul internațional.

Bogdan Lobonț a vorbit și despre obiectivul clujenilor din acest sezon. “Promovarea este departe, într-adevăr sunt echipe care au acest obiectiv. Noi trebuie să muncim zi de zi și să îmbunătățim calitățile pe care le antrenăm. Promovarea este o consecință a acestei munci. Promovarea este un cuvânt frumos, toți și-o doresc. Pentru a atinge un obiectiv contează ceea ce faci zi de zi, pe teren, dar și în afara lui”, a spus tehnicianul.

Partida dintre Universitatea Cluj și CS Mioveni se va disputa sâmbătă, 6 aprilie, de la ora 19:30, pe Cluj Arena.

Comenteaza