Bogdan Lobonț, precaut înaintea meciului cu FC Argeș: “De fiecare dată echipele care vin să joace aici se mobilizează foarte bine”

Bogdan Lobonț, precaut înaintea meciului cu FC Argeș: “De fiecare dată echipele care vin să joace aici se mobilizează foarte bine”
| Foto: Cristi Cosma/fcuniversitateacluj.ro

Antrenorul și-a lăudat jucătorii înaintea primului meci important al anului și e convins că dacă vor munci, elevii săi vor putea continua forma bună din campionat.

Cu cinci victorii consecutive pe banca Unviersității Cluj, Bogdan Lobonț are toate motivele să fie optimist înaintea unui duel cu o echipă care nu o duce foarte bine de la reluarea campionatului. Totuși, tehnicianul “Șepcilor roșii” abordează cu precauție partida cu piteștenii, pe care îi consideră un oponent periculos. Fostul internațional și-a lăudat jucătorii, dar i-a menționat și pe suporterii Universității Cluj, a căror susținere a fost importantă la meciurile din acest sezon.

Bogdan Lobonț a prefațat partida cu piteștenii, care nu traversează cea mai bună formă. “Ne așteaptă un nou meci important. Piteștiul e o echipă bună, cu un antrenor experimentat, pe care eu îl respect foarte mult. Am avut ocazia să fim adversari în câteva rânduri. Într-adevăr nu trec printr-un moment pozitiv și nu au reușit să câștige de când s-a reluat campionatul, dar de fiecare dată echipele care vin să joace aici se mobilizează foarte bine.  

Depindem doar de noi, în orice meci pe care îl jucăm. Ei nu pot promova, dar noi trebuie să ne comportăm bine. Știm ce ne așteaptă la toate meciurile. Ne pregătim zi de zi pentru astfel de partide. Până la final toate meciurile o să fie dificile, suntem conștienți de acest lucru. Sunt privilegiat că am ocazia să lucrez cu acest grup de jucători”, a declarat tehnicianul.

Antrenorul Universității Cluj a vorbit și despre modul în care îi pregătește pe jucătorii săi, despre care a avut cuvinte de laudă. “Jucătorii mei au atitudine tot timpul și pentru acest lucru mă lupt cu oricine. Dacă cineva spune că jucătorii pe care eu îi antrenez nu au atitudine se înșeală. Sunt conștient și știu că avem în continuare mutl de muncă pentru a pune la punct anumite chestiuni, dar lucrăm la asta zi de zi. Cu toții greșim, iar primul care greșește sunt eu. Greșeala face parte din joc, cine greșeșete mai puțin, câștigă”, a spus Lobonț.

Tehnicianul “studenților” a ținut să îi menționeze și pe fani, care sunt mere alături de echipă. “Suporterii au fost tot timpul alături de noi, chiar când am jucat și lunea, cu ASU Poli. Chiar dacă a fost un protest este dreptul lor și e normal. Totuși, la fel de bine pot să le dau dreptate celor care au progamamt meciul, ambele părți au partea lor de dreptate. Suporterii noștri vin în continuare și au fost peste tot alături de noi, chiar și în Liga a 4-a au fost lângă echipă”, a precizat fostul internațional.

Partida dintre Universitatea Cluj și FC Argeș se va disputa duminică, 24 martie, de la ora 20:00, pe Cluj Arena.

 

Comenteaza