Bogdan Mara confirmă posibilele plecări de la CFR Cluj: “Există interes pentru mai mulți jucători”

Bogdan Mara confirmă posibilele plecări de la CFR Cluj: “Există interes pentru mai mulți jucători”

Parcursul bun din preliminariile Ligii Campionilor a atras interesul cluburilor din străinătate petnru mai mulți dintre fotbaliștii pregătiți de Dan Petrescu.

CFR Cluj are în față șansa de a ajunge din nou în grupele Ligii Campionilor, însă antrenorul “feroviarilor” ar putea rămâne fără mai mulți jucători de bază. Pe adresa campioanei au sosit deja câteva oferte, cei mai curtați jucăotri fiind Billel Omrani și Mihai Bordeianu. Mijlocașul chiar va fi urmărit la meciul cu Slavia Praga de reprezentanți de la Osijek (Croația) și Maccabi Tel Aviv (Israel), în timp ce atacantul francez este dorit în Scoția și în Israel.

Bogdan Mara a confirmat interesul pentru jucătorii CFR-ului. “Nu spunem niciodată "niciodată". Există interes pentru mai mulți jucători, a existat și înaintea începerii campionatului, dar nu am lăsat pe nimeni să plece, ba chiar ne-am întărit pe anumite poziții. Noi am spus dinainte că vrem să ne calificăm în Europa și am făcut tot ce am putut.

Sperăm să ținem de acest lot și vom vedea ce se va întâmpla după dubla cu Slavia Praga. Nu credem că Dan Petrescu va pleca, nu se pune problema. El și-a dorit mereu să ajungă în UCL, să joace în grupe. E meritul lui ce s-a întâmplat aici”,  declarat oficialul campioanei la Pro X.

Comenteaza