Bogdan Mara, după refuzul celor de la FC Botoșani de a amâna meciul cu CFR: “Dacă nu sunt interese ascunse, eu chiar nu înțeleg”

Bogdan Mara, după refuzul celor de la FC Botoșani de a amâna meciul cu CFR: “Dacă nu sunt interese ascunse, eu chiar nu înțeleg”
| Foto: gsp.ro

Oficialul formației din Gruia îi acuză pe moldoveni de lipsă de fair-play, după ce echipa condusă de Marius Croitoru a refuzat amânarea jocului din etapa cu numărul 20 a sezonului regulat din Liga 1.

După o serie de meciuri începută în 6 iulie și presați de programul aglomerat din ultima lună a lui 2019, “feroviarii” și-ar dori amânarea partidei cu FC Botoșani, programată duminică, 8 decembrie. Totuși, chiar dacă forurile din fotbalul românesc sunt de acord cu reprogramarea jocului, formația din nordul Moldovei refuză amânarea. Oficialul campioanei, Bogdan Mara a pornit o serie de atacuri la adresa botoșănenilor, pe care îi acuză de rea voință.

“Nu mai știu pe unde suntem, pe unde stăm. Din păcate, ne deranjează și ne doare această lispă mare de fair-play și rea voință a celor de la Botoșani. I-am rugat frumos, în toate modurile posibile, să accepte amânarea meciului de duminică. E important pentru întreaga Românie, pentru tot fotbalul românesc, nu doar pentru noi.

Suntem singura echipă care a adunat și care poate aduce în continuare puncte pentru țara noastră. Suntem foarte dezamăgiți de această rea voință. Liga, Federația, televiziunile ne-au susținut pentru a da timp de odihnă.

Cei de la Botoșani sunt foarte, foarte greu de înțeles. Ei joacă joi la Craiova. Ce motiv ar avea să joace duminică cu noi? Ce interese ar avea? Dacă nu sunt alte interese ascunse, eu chiar nu înțeleg. Sper să pornească instalația de încălzire cu mult timp înainte și gazonul să fie conform manualului de licențiere. Sper ca observatorul să se asigure de asta”, a declarat Bogdan Mara, la Telekom Sport.

Comenteaza