Bogdan Marişca dă sfaturi şoferilor clujeni

Bogdan Marişca dă sfaturi şoferilor clujeni
Cunoscutul pilot clujean de raliuri Bogdan Marişca va participa la o întâlnire cu clujenii astăzi şi joi între orele 17-18 la staţia de benzină Rompetrol de pe Calea Turzii.

Pilot la echipa de raliuri Napoca Rally Academy, Marişca le va oferi clujenilor sfaturi şi recomandări pentru condusul preventiv, cu scopul reducerii accidentelor şi a creşterii siguranţei rutiere.

Clujenii care vor alimenta la benzinăria respectivă vor primi diferite cadouri dar vor avea ocazia de a câştiga un tur de circuit cu Bogdan Marişca, la verificarea dinainte de Raliul Clujului, care se va desfăşura în acest weekend.

"Pe probele speciale (din cadrul concursurilor de raliu, n.red.) trebuie să dai tot ce ai mai bun, să împingi limitele tale şi ale maşinii la maxim. Pe stradă, pe drumurile publice, lucruri stau însă altfel: aici un moment de neatenţie şi nerespectarea regulilor de circulaţie poate avea consecinţe drastice. Una din misiunile noastre este să promovăm aceste valori, iar prin aceste acţiuni vrem să ne apropiem de şoferii din România, explicându-le în acelaşi timp care sunt riscurile la care se expun atunci când transformă strada în circuit", a precizat Marişca.

 

Comenteaza