Bogdan Mitrea i-a pus gând rău campioanei: "Sper să venim cu puncte de la Constanța"

Bogdan Mitrea i-a pus gând rău campioanei: "Sper să venim cu puncte de la Constanța"
| Foto: FC Universitatea Cluj

Stopper-ul în vârstă de 36 de ani se pregătește pentru întâlnirea cu formația pentru care a evoluat în perioada 2013-2016.

Pe când echipa pe care "studenții" o vor întâlni sâmbătă se numea Viitorul Constanța, Bogdan Mitrea era unul dintre cei mai importanți jucători și a fost chiar golgheterul campionatului în perioada petrecută la malul mării.

Fundașul Universității Cluj știe la ce să se aștepte din partea trupei conduse de Gică Hagi, însă e convins că "Șepcile roșii" pot obține un rezultat bun. Verifică aici cotele Superbet pentru meciurile din SuperLiga!

"Ne dorim să avem continuitate. Vrem să nu scădem nivelul, sper să venim cu puncte de la Constanța. A fost o perioadă în care aveam nevoie să ne relaxăm, dar ne-am și antrenat bine. Sper să fim bine din toate punctele de vedere.

Clar domnul Hagi va pregăti bine meciul, e atent la detalii. Ei vor fi foarte motivați, joacă acasă. Știm că vom avea o partidă grea. Vrem să avem stilul nostru de joc, ne simțim puternici. Vrem să jucăm ce știm noi mai bine, cum a fost cu FCSB sau cu UTA", a spus Bogdan Mitrea.

Fundașul central se va duela cu fosta sa echipa sâmbătă, de la 21:45. Descoperă oferta de pariuri Superbet pentru partida cu Farul!

Comenteaza