Video Bogdan Mitrea, încântat de revenirea la "U" Cluj. Ce așteptări are fundașul de la noul sezon

Bogdan Mitrea, încântat de revenirea la "U" Cluj. Ce așteptări are fundașul de la noul sezon
| Foto: FC Universitatea Cluj

Ajuns la 35 de ani, stopperul s-a întors la formația pentru care a evoluat la juniori, dar pentru care nu a apucat încă să debuteze.

Revenit după 12 ani la Universitatea Cluj, Bogdan Mitrea este nerăbdător să îmbrace pentru prima dată tricoul alb-negru într-un meci oficial. Fundașul central și-a amintit perioada junioratului și momentele frumoase petrecute în copilărie la echipa clujeană.

"Sunt fericit că m-am întors, au mai fost discuții și în trecut, dar nu ne-am sincronizat. Sunt fericit că în cele din urmă pot juca pentru prima echipă, acesta a fost unul dintre visele mele, încă de când eram copil. Îmi amintesc de când eram mic turneele din Ungaria, unde era un marș în deschidere, iar noi cântam imnul echipei și imnul României", povestește stopperul.

Cum vede Bogdan Mitrea noul sezon din Superligă

Experimentatul fundaș central a efectuat deja primele antrenamente sub comanda lui Toni Petrea și a dezvăluit ce așteptări are de la stagiunea care va începe în iulie, dar și care e relația sa cu juniorii aflați în cantonamentul din Slovenia.

"Primele zile sunt tot timpul mai grele, până intri în ritm. Când faci toată viața cantonamente, ele trec mai ușor. Cred că mă comport destul de bine cu juniorii, nu cum făceau alții în trecut. Mă comport cu ei cum mi-aș fi dorit să se comporte seniorii cu mine când am făcut pasul de la juniori. Vreau să îi inspir prin puterea exemplului, meseria noastră se fură.

Ar fi frumos să debutez cu gol la Universitatea, așa cum am făcut la echipa națională. Aștept momentul debutului, va fi unul special. Aș prefera să fie o victorie, nu neapărat un gol. Îmi doresc ca suporterii să încurajeze echipa și să aibă încredere în noi că vom face un sezon bun", a spus Mitrea.

După experiența ca junior la ”U”, stopperul a plecat la FCM Turda și a mai jucat pentru CSMS Iași, Viitorul Constanța, Ascoli (Italia), FCSB, AEL Limassol (Cipru), Doxa Katokopias (Cipru), Spartak Trnava (Slovacia), Sepsi OSK și CS U Craiova.

Comenteaza