Bogdan Mitrea își complimentează antrenorul: "E omul care a reușit să ne adune, să ne dea o direcție"

Bogdan Mitrea își complimentează antrenorul: "E omul care a reușit să ne adune, să ne dea o direcție"
| Foto: FC Universitatea Cluj

Fundașul central a vorbit la superlativ despre Ioan Ovidiu Sabău și modul în care tehnicianul își motivează echipa.

Marcator al golului egalizator, pe care nu l-a putut sărbători din cauza unei accidentări, Bogdan Mitrea s-a bucurat la finalul jocului. Fundașul a considerat reușita o revanșă în fața echipei pentru care a evoluat în sezonul 2016-2017.

Mai mult, Mitrea a ținut să vorbească în termeni laudativi despre modul în care Ioan Ovidiu Sabău a schimbat modul de gândire al echipei și stilul de joc după revenirea sa pe banca tehnică.

"Plecăm cu un punct, e a treia oară când dau gol împotriva lor. Mă bucur de fiecare dată, e așa o mică revanșă. Sabău e omul care a reușit să ne adune, să ne dea o direcție, să creeze o identitate. Vrem să pasăm, consider că și azi am încercat să jucam fotbal, nu am bâlbâit mingea, le-am pus probleme.

Ne simțim puternici și vrem să creștem de la meci la meci. Dacă marcau acolo era mult mai dificil. Noi am riscat în a doua repriză, dar așa e cu FCSB. Goluri ușoare, dar asta este, suntem bucuroși că am egalat.

E devreme să vorbim, nu o să fim mulțumiți până nu e gata campionatul. Clasamentul este strâns, nu e relevant acum clasamentul. Nu ne convine când vedem locul 10, dar știm că vom urca. Când ne vom apropia de sfârșitul campionatului regulat, atunci va conta", a declarat Bogdan Mitrea, conform Digisport.

Comenteaza