Bogdan Mitrea, singurul integralist din lotul Universității Cluj în primele etape din Superligă

Bogdan Mitrea, singurul integralist din lotul Universității Cluj în primele etape din Superligă
| Foto: FC Universitatea Cluj

Fundașul în vârstă de 35 de ani a bifat toate minutele în primele 9 runde ale sezonului regulat.

Revenit înainte de startul stagiunii la clubul care l-a crescut, însă pentru care nu a apucat să debuteze în primii ani de carieră, Bogdan Mitrea a devenit instant titular, atât în mandatul lui Toni Petrea, cât și în cel al lui Ioan Ovidiu Sabău.

Mai mult, deși urmează să împlinească 36 de ani la finalul lunii septembrie, apărătorul este singurul integralist din lotul Universității Cluj în Superligă. Mitrea a bifat toate minutele în primele 9 etape din Superligă.

Fundașul central e urmat în clasamentul minutelor de Ovidiu Bic, cel care a fost înlocuit în trei din cele 9 jocuri și de colegul din apărare Bogdan Vătăjelu, cel care a fost schimbat în două dintre primele 9 runde din campionat.

Mai mult, Bogdan Mitrea a reușit în startul sezonului și primul său gol pentru Universitatea Cluj, în partida cu Hermannstadt, încheiată la egalitate, scor 2-2.

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza