Bogdan Mitrea speră la o victorie în derby înainte de Sărbători: "Ar fi cadoul ideal de Crăciun"

Bogdan Mitrea speră la o victorie în derby înainte de Sărbători: "Ar fi cadoul ideal de Crăciun"
| Foto: FC Universitatea Cluj

Crescut de Universitatea Cluj, fundașul a vorbit despre ce înseamnă pentru el un meci contra rivalei.

Deși e unul dintre jucătorii produși de clubul alb-negru, Bogdan Mitrea nu a apucat să simtă pe propria piele ce înseamnă un Derby al Clujului la seniori decât la 35 de ani. Chiar și așa, experimentatul fotbalist susține că atmosfera dinaintea unui astfel de joc e diferită și speră la un succes care să bucure atât jucătorii, cât și suporterii.

"Suntem încrezători, ultimele rezultate ne dau motive. Sper să schimbăm evoluția față de ultimele două meciuri. Sper să vină cât mai mulți suporteri, vor găsi ei variante să fie mai mulți decât cei de la CFR. E un derby și va fi cu siguranță un meci strâns.

Mereu au fost probleme când s-a jucat la ei acasă. Au fost tot felul de tertipuri, prețuri exagerate și alte metode. Clar va fi o încărcătură, se simte în oraș, toată lumea așteaptă acest meci. Nu trebuie să cădem în capcana rezultatelor și ei la ora meciului vor dori să schimbe situația.

Gândul fuge mai ușor la meci, nu mai e nevoie de un impuls. Când e un derby simți din energia celor din jur că se apropie un meci important. Și noi și fanii merităm sărbători frumoase. Ar fi frumos să încheiem parcursul din această toamnă cu o victorie, ar fi cadoul ideal de Crăciun.

Am jucat două derby-uri acasă în această perioadă scurtă, la ei acasă va fi primul meci. Mereu aștept meciul, și când eram la alte echipe împotriva lor simțeam ceva aparte. Fiind cu U de mic simteam asta de la juniori", a declarat Mitrea.

Derby-ul Clujului se va disputa joi, 21 decembrie, de la 19:45, pe arena din Gruia.

Comenteaza