Boli: ”Petrescu nu va pleca, sunt doar zvonuri”

Boli: ”Petrescu nu va pleca, sunt doar zvonuri”
Kevin Boli e convins că Dan Petrescu nu îi va părăsi pe ceferiști în acest sezon.

După 0-0 cu Botoșani și 0-1 la Viitorul, ardelenii mai au un singur punct avans față de urmăritoarele Craiova și FCSB. Aceste rezultate le-a apropiat pe FCSB și Craiova la un punct de prima poziție, unde se află clujenii.

Având în vedere această situație, dar și faptul că CFR nu mai înscrie de două meciuri, au apărut speculații că Dan Petrescu ar putea fi înlocuit. Boli nu crede, însă, în această variantă. "Dan Petrescu va rămâne cu noi pe toata durata sezonului. Nu va pleca. Sunt doar niste zvonuri, le puteți da uitării", a declarat fundașul lui CFR Cluj.

Petrescu nu își face griji în privința postului său. "Eu am contract doi ani. Acum o lună am avut ofertă de la echipa națională și cei de aici au zis că trebuie să rămân la club. Eu vreau să rămân la CFR. Dacă clubul nu vrea, deși eu nu cred că e adevărat, nu e nicio problemă. Dar dacă mi se transmitea ceva, vă spuneam".

"Bursucul" nu dezminte, însă, faptul că e curtat și de alte formații. "Telefoanele sună, dar nu răspund la nimeni. Nu mă interesează alte echipe decât CFR și așa rămâne". Petrescu se află pe banca ceferiștilor din această vară. Sub comanda sa, ”feroviarii” au înregistrat 10 victorii, 3 remize și doar două înfrângeri.

Comenteaza