Boli se felicită pentru transferul la CFR: ”E un club cu ambiții mari”

Boli se felicită pentru transferul la CFR: ”E un club cu ambiții mari”
Kevin Boli (26 ani), fundașul adus de CFR de la FC Viitorul, este bucuros că va lucra cu Dan Petrescu. ”E un club cu ambiții mari”, afirmă fostul elev al lui Gică Hagi.

Înlocuitorul lui Răzvan Horj va avea însă parte de o concurență acerbă pe postul de fundaș central. Pe această poziție se mai află Andrei Mureșan, Srdjan Luchin și Paulo Vinicius.

"Pentru mine este un pas bun, sunt sigur de asta și de aceea am acceptat să vin aici. CFR este un club cu ambiții mari și jucători foarte buni. Dan Petrescu a fost un fundaș foarte bun și sunt sigur că voi avea multe de învățat de la el. Nu va fi ușor să fiu titular, dar de asta îmi place fotbalul", a spus Boli, pentru ProSport.

Acesta a semnat cu CFR Cluj la începutul săptămânii. Formația din Gruia a plătit 500.000 de euro campioanei FC Viitorul, dar l-a dat la schimb și pe fundașul central Răzvan Horj. Jucătorul de 21 ani nu a prins niciun meci la echipa de seniori în acest sezon și evolua pe același post ca și Boli.

El juca la Viitorul din 2015, unde a fost adus liber de contract de la Mouscron (Belgia). Fotbalistul ivorian a strâns 80 de meciuri și 4 goluri pentru echipa lui Gheorghe Hagi. Este cotat la 1,5 milioane de euro pe portalul Transfermarkt.com.

Schimbul Horj - Boli nu a fost singurul realizat de CFR în acest sezon. "Feroviarii" l-au cedat în vară pe mijlocașul Filipe Nascimento la Dinamo, dar l-au adus pe Dan Nistor.

Comenteaza