Boli știe de ce e Botoșaniul ”greu de ucis” acasă

Boli știe de ce e Botoșaniul ”greu de ucis” acasă
Fundașul lui CFR Cluj, Kevin Boli, a explicat de ce nu e ușor de învins Botoșaniul pe propriul teren.

Adversara "feroviarilor" din 16-imile Cupei României a pierdut un singur meci acasă în acest sezon. S-a întâmplat în etapa a noua, când Astra s-a impus cu 3-1. În rest, Botoșani a bifat patru victorii și trei remize. În ultimul joc a încurcat-o pe Dinamo, scor 0-0.

Nici ceferiștii nu au reușit să câștige acolo în startul sezonului, partida încheindu-se 1-1. Ba mai mult, CFR a remizat cu Botoșaniul și în Gruia, unde nu s-a marcat niciun gol. Boli, care a evoluat în primele opt etape la Viitorul, a găsit însă o explicație pentru forma bună a trupei lui Costel Enache pe propriul teren.

"Am jucat acolo sezonul trecut (în septembrie 2016, când Viitorul s-a impus cu 2-1, n. red.). A fost un meci greu. I-am întâlnit și acum 10 zile, știm totul despre ei. Botoșănenii sunt în formă bună. Mai mult decât atât, un joc în deplasare e prin definiție mai greu. Așa că trebuie să ne dăm silința, să ne concentrăm. Asta e cheia pentru un joc bun si în final pentru a câștiga", a spus fundașul ardelenilor.

Boli a prins 11 meciuri în acest sezon, din care 7 la Viitorul. În ultimul joc, când CFR a pierdut cu 0-1 la Constanța, jucătorul de 26 ani a fost doar rezervă. FC Botoșani - CFR Cluj va avea loc joi, de la ora 18:00, pe stadionul Municipal. Întâlnirea va fi televizată pe Digisport și Telekom Sport.

Comenteaza