Brazilienii nu sunt întotdeauna ce par a fi

Brazilienii nu sunt întotdeauna ce par a fi

Atacantul Julio Baptista i-a șocat pe doctorii din Cluj la control.

Acesta a plecat să se trateze la Barcelona după probleme grave la genunchi, RMN-ul solicitat de către club relevând faptul că are bursită și cartilajele genunchiului afectate. Baptista s-a dorit a fi un mare boom, dar a ieșit un uriaș fiasco.

"Bestia", ajunsă la 37 de ani, a prins foarte puține minute în tricoul campioanei, în rest a fost doar spectator ori s-a remarcat în social media. Lucru care i-a enervat și mai mult pe oficialii CFR-ului, care s-au acuzat unul pe celălalt pentru cum s-a făcut transferul în august, fără o vizită medicală în prealabil.

L-A ȘOCAT PE DOCTOR

Zilele trecute, după mai multe săptămâni în care atacantul a acuzat dureri la genunchi și imposibilitatea de a se putea pregăti la parametri optimi, după câteva ieșiri neortodoxe ale vedetei care s-a simțit lezată că nu este băgată în seamă și nu e luată în calcul pentru primul 11 și pentru a fi un lider al vestiarului, clujenii l-au trimis pe Baptista să facă un RMN. În sfârșit, ceea ce ar fi trebuit să facă din vară.

Au povestit oameni din club pentru Gazeta Sporturilor. "Doctorii au rămas interziși la Cluj, după test. Are bursită, cartilajele sunt praf, conform aprecierilor medicale, are și ruptură de menisc. Ni s-a spus: "Cum de mai poate să meargă, la ce are, darămite să mai joace fotbal?!". Zilele trecute a plecat la Barcelona să se trateze acolo".

NICIUN GÂND SĂ PLECE DEFINITIV

Starul brazilian se va întoarce, cu siguranță. Mai are contract până în vară și nu are de gând să renunțe, chiar dacă oficialii din Gruia nu știu ce să mai facă pentru a forța "divorțul". Baptista nu este apreciat nici la nivelul vestiarului, a avut diverse contre cu "greii" echipei.

"În acest moment, el câștigă 15.000 euro/lună, plus bonusuri, iar din ianuarie va câștiga dublu. Cei de la club vor să scape de Baptista, însă el vrea să-și ducă înțelegerea la bun sfârșit. El oricum e cu afacerile lui, cu parteneriate de imagine, la antrenamente mai venea ca să aibă de unde pleca", spun cei din club. 

Julio Baptista a avut o carieră remarcabilă atunci când era în putere, cu 5 goluri în 48 de selecții pentru Brazilia, campion cu Real Madrid și având alte angajamente la Cruzeiro, Sevilla, Arsenal Londra, AS Roma. 

Comenteaza