Bryce Jones speră la cât mai multe succese în EuroCup. Ce crede despre evoluția "studenților"

Bryce Jones speră la cât mai multe succese în EuroCup. Ce crede despre evoluția "studenților"
| Foto: u-bt.basketball

Conducătorul de joc american a prefațat întâlnirea cu Lietkabelis, dar a vorbit și despre prestațiile pe care le-a avut campioana României în actualul sezon.

Sosit la Cluj-Napoca din prima ligă franceză, de la Limoges, Bryce Jones s-a integrat rapid în sistemul pus la punct de Mihai Silvășan și a devenit om de bază în rotația campioanei României.

Americanul e încântat de evoluțiile pe care le-au avut "studenții" până acum, însă recunoaște că își dorește și mai multe succese, începând chiar de la meciul cu Lietkabelis.

"Simt că e un meci pe care trebuie să îl câștigăm neapărat. Știm că Lietkabelis joacă un baschet foarte bun acum, cred ca sunt o echipă experimentată, ce joaca bine împreună. Dacă vom comunica și vom fi agresivi avem o șansă bună să câștigăm. Atmosfera e foarte bună, ne antrenăm cu toții foarte bine.

Per total cred că avem chimie bună, asta e cheia echipei noastre. Jucăm fiecare ce știe. Îmi place cum ne apărăm, sunt eu, Mokoka, Guzman, ne apărăm bine. Eu, în poziția de conducător de joc, încerc să controlez, să fiu pe aceeași lungime de undă cu antrenorul. Nu suntem mulțumiți cu ce am făcut până acum, încă se mai pot întâmpla multe.

Trebuie să rămânem în continuare concentrați, să avem foame de rezultate. Publicul ne dă energie. Tot timpul e un sentiment aparte în această sală. Ne susțin indiferent de rezultat și asta e special", a spus baschetbalistul american.

În actualul sezon de EuroCup, Bryce Jones are medii de 10.0 puncte, 3.8 pase decisive și 3.6 recuperări pe întâlnire, în 8 apariții.

Comenteaza