BT Tennis Trophy 2011 a fost câştigat de Mat Reid

BT Tennis Trophy 2011 a fost câştigat de Mat Reid
Mat Reid l-a învins pe Gabriel Moraru în finala BT Tennis Trophy 2011

Finala BT Tennis Trophy 2011, s-a disputat în fața unei asistențe record, aproximativ 400 de spectatori luând loc în tribunele de la Winers Tennis Club.

În ultimul act s-au întâlnit Gabriel Moraru și Matt Reid, favoritul numărul 3, 385 ATP. Românul venea după o serie de 14 meciuri câștigate consecutiv (săptămâna trecută el s-a impus în finala futuresului de la Iași)

După 30 de minute de la începerea meciului Moraru s-a impus cu scorul de 6-1. Setul al doilea a fost adjudecat de Reid cu 6-3. In setul decisiv era evident Reid a reuşit un rezultat de 6-0.

„În primul set Gabriel a jucat atât de bine încât, pur și simplu m-a umilit. Aveam emoții mari, îi serveam cea mai bună lovitură a mea și el mi-o întorcea perfect. Dar în al doilea set, mi-am zis să încerc să rezist pentru că nu se știe niciodată ce se va întampla", a declarat Mat Reid.

„M-am simțit extraordinar la Cluj, am fost înconjurat mereu cu simpatie, în pofida faptului că nu sunt unul de-al vostru. Am avut condiții excelente aici, multumesc echipei Winners, inclusiv celor care au gătit pentru mine", amai sous Reid în cadrul festivităţii de premiere.

Câștigătorul turneului a primit 27 de puncte ATP și 1950 de dolari, iar Moraru s-a ales cu 15 puncte şi 1350 de dolari.

 

Comenteaza