Bucuria lui Miriuţă după succesul cu Dinamo. Vezi ce i-au spus fotbaliştii neplătiţi de mai multe luni

Bucuria lui Miriuţă după succesul cu Dinamo. Vezi ce i-au spus fotbaliştii neplătiţi de mai multe luni
Antrenorul feroviarilor, Vasile Miriuţă, a reuşit un succes de excepţie pe teren propriu, 2-1 contra echipei Dinamo, prin care reuşeşte să menţină CFR-ul pe locul 2 al clasamentului primei ligi la fotbal, în ciuda faptului că jucătorii sunt neplătiţi de mai multe luni de zile.

Bucuria lui Miriuţă a fost cu atât mai mare cu cât elevii săi şi-au arătat ataşamentul faţă de antrenor prin faptul că în ziua meciului i-au mărturisit faptul că au decis să joace pentru el. 

"O victorie meritată, muncită. E foarte greu, nu-i uşor să motivezi jucătorii care nu sunt plătiţi, unii de câteva luni din câte am înţeles de la ei, dar jucătorii pe care îi antrenez dau dovadă de profesionalism, jucători de mare caracter, chiar sunt mândru că îi antrenez. Îi iubesc pe aceşti băieţi minunaţi care şi la greu au demonstrat încă odată că formează un grup unit. Sunt o echipă extraordinară, bravo lor! Sunt mândru că sunt antrenorul lor. Eu n-am zis niciodată că conducerea e de vină şi n-o să zic niciodată. Sunt probleme, trebuie să se facă eforturi pentru că altfel e foarte, foarte greu să îi motivez  zi de zi. Vă spun un secret. Au venit la mine  şi mi-au spus: Jucăm pentur noi şi jucăm pentru tine. Când jucătorii îţi spun că jucăm pentru tine, mai mare bucurie îţi această viaţă nu-ţi trebuie. E un sentiment extraordinar când ştiu că jucătorii joacă şi pentru mine", şi-a exprimat satisfacţia Miriuţă. 

Comenteaza