Bucurie mare printre jucătorii CFR-ului: “A revenit alături de noi şi e important că acum avem linişte”

Bucurie mare printre jucătorii CFR-ului: “A revenit alături de noi şi e important că acum avem linişte”
| Foto: foto facebook.com/cfr1907

După ce l-a demis pe Iuliu Mureșan, patronul din Gruia a reușit să îl convingă pe Marian Copilu să se întoarcă la formația clujeană.

CFR Cluj trece din nou printr-o formă sportive bună, “feroviarii” reușind să ajungă la cinci meciuri consecutive fără înfrângere. Totuși, la nivelul conducerii au existat schimbări importante, iar cel care a condus clubul încă din Liga a 3-a, Iuliu Mureșan a fost demis. La partida cu Astra Giurgiu, în tribunele stadionului de pe malul Dunării a fost observat Marian Copilu, omul care e considerat “creierul” din spatele strategiei ce a făcut-o pe CFR campioană în sezonul trecut. Plecat din Gruia, odată cu Edi Iordănescu, Copilu pare pregătit de o revenire la formația clujeană.

Jucătorii CFR-ului s-au declarat încântați de revenirea lui Copilu în tabără “feroviară”. “A revenit alături de noi şi e important că acum avem linişte şi lucrurile merg pe un drum bun. Noi trebuie să ne facem treaba pe teren, nu joacă domnul Copilu”, a declarat Ciprian Deac, conform Telekom Sport.

“Mă bucur că a revenit alături de noi şi ne-a purtat noroc. Cu el am câştigat campionatul şi am făcut performanţă. Oamenii care ajută echipa sunt mereu bineveniţi”, a spus și internaționalul român, George Țucudean.

Adus la echipă de echipa managerială condusă de Copilu, Alex Ioniță l-a lăudat pe noul președinte al CFR-ului. “Domnul Copilu a fost mereu alături de noi, mereu a ştiut ceea ce ne dorim şi ne-a oferit liniştea de care aveam nevoie. E foarte bine că a revenit, acum trebuie să intrăm pe teren să ne facem treaba cât mai bine”, a precizat mijlocașul campioanei.

După pauză cauzată de meciurile echipei naționale, clujenii revin la lupta din campionat. Partida cu Politehnica Iași se va disputa în 19 octombrie, de la ora 21.

Comenteaza