Bucurie mare printre jucătorii CFR-ului: “A revenit alături de noi şi e important că acum avem linişte”

Bucurie mare printre jucătorii CFR-ului: “A revenit alături de noi şi e important că acum avem linişte”
| Foto: foto facebook.com/cfr1907

După ce l-a demis pe Iuliu Mureșan, patronul din Gruia a reușit să îl convingă pe Marian Copilu să se întoarcă la formația clujeană.

Abonează-te pe   Poza noua 31.03.2021
Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitează pagina principală ZIUA DE CLUJ

CFR Cluj trece din nou printr-o formă sportive bună, “feroviarii” reușind să ajungă la cinci meciuri consecutive fără înfrângere. Totuși, la nivelul conducerii au existat schimbări importante, iar cel care a condus clubul încă din Liga a 3-a, Iuliu Mureșan a fost demis. La partida cu Astra Giurgiu, în tribunele stadionului de pe malul Dunării a fost observat Marian Copilu, omul care e considerat “creierul” din spatele strategiei ce a făcut-o pe CFR campioană în sezonul trecut. Plecat din Gruia, odată cu Edi Iordănescu, Copilu pare pregătit de o revenire la formația clujeană.

Jucătorii CFR-ului s-au declarat încântați de revenirea lui Copilu în tabără “feroviară”. “A revenit alături de noi şi e important că acum avem linişte şi lucrurile merg pe un drum bun. Noi trebuie să ne facem treaba pe teren, nu joacă domnul Copilu”, a declarat Ciprian Deac, conform Telekom Sport.

“Mă bucur că a revenit alături de noi şi ne-a purtat noroc. Cu el am câştigat campionatul şi am făcut performanţă. Oamenii care ajută echipa sunt mereu bineveniţi”, a spus și internaționalul român, George Țucudean.

Adus la echipă de echipa managerială condusă de Copilu, Alex Ioniță l-a lăudat pe noul președinte al CFR-ului. “Domnul Copilu a fost mereu alături de noi, mereu a ştiut ceea ce ne dorim şi ne-a oferit liniştea de care aveam nevoie. E foarte bine că a revenit, acum trebuie să intrăm pe teren să ne facem treaba cât mai bine”, a precizat mijlocașul campioanei.

După pauză cauzată de meciurile echipei naționale, clujenii revin la lupta din campionat. Partida cu Politehnica Iași se va disputa în 19 octombrie, de la ora 21.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Loading...
Comenteaza