Budescu, așteptat de Bălgrădean la CFR Cluj: “E un personaj aparte”

Budescu, așteptat de Bălgrădean la CFR Cluj: “E un personaj aparte”
| Foto: facebook.com/cfr1907

Portarul campioanei își dorește să fie coleg din sezonul următor cu internaționalul român de 32 de ani.

Sosit la începutul stagiunii de la FCSB, după ce contractul său cu formația din capitală a expirat, Cristi Bălgrădean a fost titular incontestabil în prima parte a sezonului. Sosirea  lui Arlauskis și accidentările l-au mutat pe banca de rezerve spre finalul campionatului.

Totuși, din sezonul următor, Bălgrădean va deveni din nou prima opțiune pentru “feroviari”, iar goalkeeper-ul și-ar dori să fie coleg în Gruia și cu Constantin Budescu.

“Budi e un personaj aparte. Normal că mi l-aş dori, cred că orice echipă din România şi l-ar dori. Dar să vedem dacă şi putem să îl aducem. Mi-aş dori să vină la noi Budi, dar el ştie cel mai bine ce e mai bine pentru familia lui. Ăsta e el. Astăzi e slab, mâine e iarăşi mai pufos… dar ştiu că dacă îşi pune ambiţia, poate să slăbească”, a spus Bălgrădean pentru Telekom Sport.

Portarul CFR-ului a vorbit și despre noul tehnician al echipei, Marius Șumudică. “Este un antrenor care nu are nevoie de prezentări, un antrenor care a demonstrat ce poate şi cu siguranţă va face treabă la CFR.

Am ajuns aici pentru că am muncit şi probabil că am meritat. Nu pot ranchiună, nu am de demonstrat nimănui nimic. Eu mi-am făcut treaba, nimeni nu are ce să îmi reproşeze la FCSB că nu mi-am făcut treaba. La 33 de ani sunt în floarea vârstei Acum sunt mult mai matur, în joc mă refer, calm… şi per total, aşa este toată echipa CFR-ului. Echipa CFR-ului este o echipă matură, care ştie exact ce vrea.

Fiecare jucător din acel grup ştie ce are de făcut şi cred eu că de aici a venit succesul nostru. FCSB anul acesta a fost foarte bună, poate mult mai bună decât atunci când eram eu acolo. Dar tot timpul am crezut în titlu”, a mai declarat Cristian Bălgrădean.

Comenteaza