Burcă avertizează după succesul la limită cu Sepsi. “În ritmul acesta, muncim degeaba şi pierdem campionatul”

Burcă avertizează după succesul la limită cu Sepsi. “În ritmul acesta, muncim degeaba şi pierdem campionatul”
| Foto: facebook.com/cfr1907

Fundașul central a tras un semnal de alarmă după ce campioana a întâmpinat probleme serioase pe terenul formației din Sfântu Gheorghe.

CFR Cluj a reușit să se impună cu Sepsi OSK, însă cele mai mari ocazii le-au aparținut gazdelor. La finalul jocului, Andrei Burcă, stopperul echipei din Gruia, s-a declarat nemulțumit de modul în care el și colegii săi au abordat jocul.

“Nu am început deloc bine meciul şi am făcut cea mai proastă repriză de când sunt eu la CFR Cluj. Nu se poate să aibă adversarul atâtea ocazii. Asta trebuie să ne dea de gândit.

Avem acum opt zile până la următorul meci să remediem aceste probleme, pentru că în primele 4-5 meciuri de când a venit Mister nu aveau adversarii ocazii. În ritmul ăsta... Trebuie să ne revenim, aşa nu se poate. Ştim că avem cea mai bună apărare şi trebuie să rămânem acolo cu apărarea.

Am jucat doi ani la rând în cupele europene, nu au avut adversarii ce a avut Sepsi în această repriză. Nu căutăm scuză, suntem conştienţi că au avut două zile în plus de refacere, dar nu există scuze şi trebuie să ne gândim foarte bine ce avem de făcut săptămâna viitoare. În ritmul acesta, muncim degeaba şi pierdem campionatul”, a declarat Burcă, potrivit Telekom Sport.

Comenteaza