Burcă, fundașul lui CFR Cluj, despre eşecul Naţionalei: "Aș putea să găsesc scuze, dar nu-mi place..."

Burcă, fundașul lui CFR Cluj, despre eşecul Naţionalei: "Aș putea să găsesc scuze, dar nu-mi place..."
| Foto: https://www.gsp.ro/

"Tricolorii" au fost conduși cu 0-2 la pauză, iar "trezirea" din repriza secundă nu a adus decât un gol de partea României. Naţionala a fost învinsă de reprezentativa Sloveniei cu 1-2 pe Cluj Arena joi seara. 

Andrei Burcă (29 de ani), jucător pe postul de fundaș la CFR Cluj, a spus lucrurilor pe nume la finalul partidei cu Slovenia și a tras un semnal de alarmă după jocul extrem de modest din prima repriză.

„Aș putea să găsesc scuze, dar nu-mi place. Sunt mulți jucători tineri care au avut parte de debut în această seară. Mi-e ciudă, pentru că trebuia să jucăm de la început cum am jucat în repriza secundă. 

Am vorbit între noi la pauză, să avem curaj, i-am dominat în repriza a doua și puteam să și câștigăm. Per total, e o înfrângere nemeritată. Dar greșelile din prima repriză trebuie să ne dea de gândit, nu avem voie să facem aceste cadouri în preliminarii. 

Cel mai important e să nu iei gol, să pleci cel puțin cu un punct. Nu mi-a plăcut cum am început prima repriză, trebuie să ne dea de gândit, am fost dominați.

Trebuie să vedem realitatea. Am intrat puțin timorați. În campania pentru Euro nu mai avem voie să facem nicio eroare”, a declarat la finalul partidei de pe Cluj Arena, Burcă, citat de gsp.ro.  

Antrenorul Edi Iordănescu n-a părut însă extrem de îngrijorat de rezultatul și de jocul catastrofal din prima repriză al elevilor săi, acesta spunând că partida cu Slovenia a fost un test „foarte bun”.

Comenteaza