Cadu, încântat de succesul CFR-ului împotriva lui Celtic. “A fost o victorie super, e meritul lui Dan Petrescu”

Cadu, încântat de succesul CFR-ului împotriva lui Celtic. “A fost o victorie super, e meritul lui Dan Petrescu”
| Foto: uefa.com

Fostul căpitan al “feroviarilor” a trăit la intensitate maximă dubla cu scoțienii și are doar cuvinte de laudă, atât despre echipă, cât și despre tehnicianul din Gruia.

Unul dintre cei mai iubiți fotbaliști din istoria CFR-ului și omul care a condus din teren echipa la succesele din perioada 2008-2012, Ricardo Cadu, este în continuare alături de clujeni. Fundașul ce evoluează acum în Liga a 3-a din Portugalia urmărește cu interes meciurile campioanei României, iar dubla cu Celtic din preliminariile Ligii Campionilor nu a făcut excepție.

Portughezul a avut doar cuvinte de laudă pentru fotbaliștii CFR-ului. “A fost o victorie super, meritată. Am văzut ambele meciuri cu Celtic. Are o atitudine fantastică echipa. Au o şansă foarte mare, dar mai e play-off-ul, nu va fi uşor, ci foarte greu. Apărarea este foarte bună, Deac e un jucător super... Nu au doar 3-4 jucători foarte buni, au o echipă, e meritul lui Dan Petrescu. Mai ţin legătura cu Camora, cu Deac”, a declarat stopperul, pentru Digisport.

Cadu a vorbit și despre favoritele la titlu din Liga 1. “Va fi o luptă între CFR şi Viitorul. Nici pe Craiova nu o văd acolo. FCSB nu are echipă bună, așa cum avea când eram eu. Ce se întâmplă acolo... e foarte greu. Atunci erau şapte-opt echipe care se luptau pentru titlu, acum sunt două-trei. Mi-e dor tare de România, aş vrea să vin, mai aştept un an-doi. Normal că aş vrea să lucrez la CFR, nu se ştie”, a precizat lusitanul.

În vârstă de 37 de ani, Cadu a evoluat timp de opt ani pentru CFR Cluj, perioada în care a strâns 250 de meciuri și 30 de goluri și a cucerit opt trofee alături de formația din Gruia.

Comenteaza