Cadu: “Meciul cu Steaua este un derby, în ciuda clasamentului”

Cadu: “Meciul cu Steaua este un derby, în ciuda clasamentului”
CFR joacă sâmbătă cu Steaua, în ultima etapă a sezonului, pentru a-şi spăla păcatele în faţa fanilor. Jucătorii echipei clujene regretă că un meci care altădată putea decide un campionat a devenit acum o confruntare fără miză pentru ei.

Lipsiţi de orice motivaţie, "feroviarii" vor să lase o impresie bună în ultimul meci al sezonului, înainte de a pleca în vacanţă. "Mi-aş fi dorit să fie o partidă specială, cu miză pentru noi, dar, din păcate, ne-am ratat obiectivele. Avem forţa să îi învingem, pentru că la mijloc este mândria noastră şi dorinţa de a ieşi din competiţie cu un rezultat bun. Steaua mai are şanse la Europa şi datorită locului în clasament, dar şi prin faptul că joacă finala Cupei României", crede fundaşul Ionuţ Rada, care a îmbrăcat tricoul roş-albastru în perioada 2007-2009. Coechipierul său din apărarea clujenilor, Ricardo Cadu (foto), vede confruntarea cu steliştii ca pe un derby, în ciuda locurilor ocupate de cele două echipe. "Meciul cu Steaua este un derby, chiar dacă noi suntem pe locul 8 şi ei sunt pe 6. Nu am câştigat împotriva Stelei de când sunt la CFR. Nicolae Dică este un jucător bun, şi-a revenit şi a dat câteva goluri în ultimele etape", a spus portughezul despre fostul său coechipier din returul sezonului trecut.

Jucătorul echipei din Gruia i-a felicitat pe cei de la Oţelul pentru câştigarea titlului şi crede că noua campioană ar putea obţine măcar trei puncte în grupele Ligii. "Dorinel Munteanu merita să câştige campionatul. Oţelul este o echipă cu atitudine. Le va fi greu în grupele Ligii Campionilor, dar acolo este greu pentru orice echipă dn România. Oricum, cred că pot face 3-4 puncte", a opinat Cadu. "Dorinel a dovedit reale calităţi de antrenor, poate ajunge şi la un club mai titrat după experienţa de la Galaţi. Oricum, primele trei echipe au fost favorizate şi defavorizate în aceeaşi măsură în acest campionat. Nu trebuie să se plângă unii la adresa altora", a precizat finanţatorul Arpad Paszkany.

 

 

Comenteaza