Calcan a dedicat “Șepcilor roșii” golul și victoria din Cupă împotriva CFR-ului

Calcan a dedicat “Șepcilor roșii” golul și victoria din Cupă împotriva CFR-ului
| Foto: telekomsport.ro

Fostul fotbalist al Universității Cluj a înscris unicul gol al jocului care a consemnat eliminarea “feroviarilor” în șaisprezecimile competiției.

Poli Iași a reușit surpriza acestei faze din Cupa României după ce a eliminat campioana CFR Cluj. Unicul gol al partidei a fost o adevărată bijuterie înscrisă de fostul jucător al Universității Cluj, Andreias Calcan. La finalul jocului, mijlocașul a dedicat reușita “Șepcilor roșii” și suporterilor echipei clujene.

“A fost o execuție de moment. Zeul fotbalului mi-a trimis un pic de inspirație astăzi. Mă bucur că ne-am calificat, de asta am venit aici. Am simțit că se poate mai mult din prima repriză, că avem putere să marcăm și să ne calificăm.

În a doua repriză am cedat posesia, totuși am jucat pe terenul campioanei. Am făcut puțin pasul înapoi, dar am crezut până la capăt. Da, contează că am jucat la ”U” Cluj. Sută la sută contează. N-am pierdut niciodată aici, din câte știu, din ce-mi amintesc eu. Am câștigat o dată și o dată am făcut egal. Și pentru suporterii lui ”U” este victoria asta”, a spus Calcan potrivit Digisport.

În vârstă de 26 de ani fotbalistul a fost crescut de Universitatea Cluj pentru care a jucat în perioada 2012-2016.

Comenteaza